Topuk törpüsü nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Topuk törpüsü nasıl kullanılır?
  2. Elektrikli topuk törpüsü nasıl kullanılır?
  3. Topuk Ponzası nasıl kullanılır Gratis?
  4. Topuk törpüsü ne zaman kullanılır?
  5. Fusswohl ayak Bakım Törpüsü nasıl kullanılır?
  6. Pedikür yaparken suyuna ne konur?
  7. Ayak topuk törpüsü ne işe yarar?
  8. Rossmann ayak törpüsü nasıl kullanılır?

Topuk törpüsü nasıl kullanılır?

Kullanım / Uygulama Önerisi: Bıçakların değiştirirken topuk rendesini sert kaymaz bir zemin üzerine yerleştiriniz. Rendenin arka tarafını (kızak) başparmağı ve işaret parmağı ile tutulur. Diğer elin işaret parmağı olabildiğince plastik sapın önüne yerleştirilir ve hafifçe aşağıya doğru bastırılır.

Elektrikli topuk törpüsü nasıl kullanılır?

Silindir başlığı sertleşmiş derinin üzerinde hafifçe gezdirin. Ölü derinin pul pul döküldüğünü göreceksiniz. Cihazı sadece kuru deri üzerinde uygulayın. Aynı yeri çok uzun süre törpülemeyin.

Topuk Ponzası nasıl kullanılır Gratis?

Ayakların ılık suda bekletilmesini takiben ponza taşı kullanılacaksa, suyun içine aspirin atıldıktan sonra vazelin de karıştırılabiliyor. Ayaklar, homojen olacak şekilde karıştırılmış ılık suda yaklaşık 15 dakika bekletilir. Daha sonra ponza taşı ile ayak tabanı ve topuklar törpülenir.

Topuk törpüsü ne zaman kullanılır?

Ayak bakımında kuruyan ve sertleşen taban ve topuk bölgeleri için düzenli olarak uygulanması gereken bakımların başında törpü işlemi gelir. Bu işlem sorunlu bölgenin daha iyi bir görünüme kavuşmasını sağlarken cilt sağlığı açısından da faydalıdır.

Fusswohl ayak Bakım Törpüsü nasıl kullanılır?

Uygulama/Kullanım Önerisi: İstenilen etkiyi elde edebilmek için ayak törpüsü kuru ciltte uygulanmalıdır. İlk önce iri taneli yüzeyi ile sertleşmiş deriyi törpüleyin, daha sonra ince taneli yüzeyi ile deriyi düzleştirmek için törpüleyin. Suya dayanıklı ayak törpüsü tırnak fırçası ve ılık su ile kolayca temizlenebilir.

Pedikür yaparken suyuna ne konur?

Karbonat, beyaz sirke, limon suyu da ayak banyo suyunuza katabileceğiniz, sert deriyi kolayca yumuşatan malzemelerdir. Ilık su ile ayaklarınızı 15-20 dakika dinlendirin ve pedikür için yumuşamasını sağlayın.

Ayak topuk törpüsü ne işe yarar?

Ayağın alt kısmındaki kuru, sert ve deforme olmuş derinin yumuşak hareketlerle arındırılması için kullanılan ayak törpüsü, düzenli kullanım ile yumuşak ayak tabanlarına sahip olmanızı sağlar.

Rossmann ayak törpüsü nasıl kullanılır?

Ayak Törpüsü Nasıl Kullanılır?
  1. Öncelikle ayaklarınızı ılık su içerisinde 15 ila 20 dakika bekleterek ölü derilerin ve kurulukların yumuşamasını sağlayın.
  2. Ardından cilt tipinize göre sertlik ve sürtünme gücünü ayarlayarak, yuvarlak hareketler ile sorunlu bölgeye törpü uygulaması yapın.
Daha fazla öğe...