Piyerloti Teleferik nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Piyerloti Teleferik nasıl gidilir?
  2. Teleferik Eyüp kaç TL?
  3. Eyüp teleferik acik mi?
  4. Pierre Loti Tepesi kaç TL?
  5. Teleferik maliyeti ne kadar?
  6. Pierre Loti Tepesi ne arabayla çıkılır mi?
  7. Izmir teleferik bugün açık mı?

Piyerloti Teleferik nasıl gidilir?

Metrobüs ile Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp karşınızdaki otobüs durağından 36CE, 48E, 99, 99Y numaralı otobüslerden birine binerek Teleferik Pierre Loti durağında indiğinizde Pierre Loti Tepesine çıkan teleferiğe ulaşabilirsiniz.

Teleferik Eyüp kaç TL?

Eyüp Piyer Loti teleferik hattında; Öğretmen kartı ile yolculuk yapmak 1.85 lira, Öğrenci kartı ile 1.25 lira, Sosyal kart ile 1.85 lira, Tam kart ile 2.60 lira.

Eyüp teleferik acik mi?

Eyüp Piyerloti teleferiği Eyüp ve Piyerloti arasında hizmet veriyor. ... Günde 4 bin yolcu taşıyan Eyüp Piyerloti teleferiği sabah 08.00'dan gece 23.00'a kadar yolcularına...

Pierre Loti Tepesi kaç TL?

Pierre Loti Tepesi Teleferik Ücretleri Teleferik ücretleri İstanbul Kart ile tek bilettir. Tam bilet fiyatı 2,60 TL'dir. Öğretmen bilet fiyatı 1,85 TL ve öğrenci bilet fiyatı ise 1,25 TL'dir. Otopark ücreti ise 10 TL'dir.

Teleferik maliyeti ne kadar?

SAATTE 500 KİŞİ Firmanın hazırladığı ve basın ile paylaşılan 90 sayfalık rapora göre teleferiğin maliyeti 6.1 milyon Avro (59 Milyon 3 TL), çekilecek kredinin faizi ise yaklaşık 400 bin Avro olacak. Hesaplamalara göre saate ortalama 500 kişi taşıyacak. Kişi başı bilet fiyatı gidiş dönüş 1.1 Avro olacak.

Pierre Loti Tepesi ne arabayla çıkılır mi?

Aracınızla gidecekseniz; Pierre Loti'ye giden arka bir yol bulunmaktadır. Bu şekilde tepeye gidebilir ve aracınızı orada otoparka bırakarak gezebilirsiniz… Anadolu Yakası'ndan araçsız gelenler ise, Üsküdar – Eyüp vapurlarına binerek rahatlıkla gelebilir. Vapur iskelesinin ordan teleferiğe binerek tepeye çıkabilirsiniz…

Izmir teleferik bugün açık mı?

Teleferik'in pazartesi günleri hariç her gün saat 12.00 ile 20.00 arasında hizmet veriyor. Kış sezonunda kapanış saati değişiklik gösterebilir. Teleferik'in 5 yaş ve altı çocuklar için ücretsiz, iniş - çıkış ücreti ise 20 TL.