Emekli olunca emekli ikramiyesi ne zaman yatar?

İçindekiler:

  1. Emekli olunca emekli ikramiyesi ne zaman yatar?
  2. Emekli olmadan emekli ikramiyesi alabilir mi?
  3. Memur hangi durumlarda emekli ikramiyesi alamaz?
  4. Yaşı beklemeden emekli olan ikramiye alınır mı?

Emekli olunca emekli ikramiyesi ne zaman yatar?

Emekli ikramiyeleri yatırılmaya devam ediyor. Dün itibariyle başlayan emekli bayram ikramiyesi ödemeleri üç boyunca devam edecek. Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerine 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerine 16 Temmuz'da ödenecek.

Emekli olmadan emekli ikramiyesi alabilir mi?

Yalnızca devlet memuru olarak hizmeti bulunanlar, başka bir deyişle sigortalı ve bağ-kurlu hizmetleri bulunmaksızın tüm çalışma hayatı devlet memurluğunda geçenler, emekliliklerinde herhangi bir şarta bağlı olmaksızın emeklilik ikramiye tutarlarını alabileceklerdir.

Memur hangi durumlarda emekli ikramiyesi alamaz?

Normal emeklilik için 25 yıl hizmet süresi ve 55 yaş, yaştan emeklilik için 15 yıl hizmet süresi ve 61 yaş şartlarına tabisiniz. ... Ancak bu durumda emekli aylığınız birleştirilmiş hizmet süreleriniz üzerinden bağlanacağından ve görevden çıkarılmış olduğunuzdan, emekli ikramiyesi ödenmez.

Yaşı beklemeden emekli olan ikramiye alınır mı?

· 25 yılını doldurmuş ancak yaşını doldurmamış ve hizmet sürelerinin içinde SSK ve BAĞ-KUR olmayanlar yaşını doldurduğunda emekli olabilir, ikramiyesini alabilir. ... Hizmet sürelerinin içinde SSK- BAĞKUR olanlar arasında 25 yılını doldurmuş ve yaş koşulunu bekliyor olanlar, bugün için emekli ikramiyesi alamamaktadırlar.