Apple seri no nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Apple seri no nerede yazar?
  2. Apple şarj aleti seri numarası nerede yazar?
  3. Sinbo blender seri numarası nerede yazar?
  4. PC seri no nedir?
  5. Apple AirPods orjinal nasıl anlaşılır?
  6. iPhone seri numarası nerede yazar?
  7. Playstation seri numarası nerede yazar?

Apple seri no nerede yazar?

Ürüne bağlı olarak seri numarasını şu konumlarda bulabilirsiniz: Ürününüzün üzerinde. Mac'te, Apple menüsünden Bu Mac Hakkında'yı seçerek. iPhone, iPad, iPod touch, iPod veya Apple Watch'ta Ayarlar > Genel > Hakkında bölümünde.

Apple şarj aleti seri numarası nerede yazar?

Bir Apple Lightning - USB kablosunda, USB bağlayıcısından yaklaşık 18 cm'lik mesafede "Designed by Apple in California" ibaresi ile birlikte "Assembled in China", "Assembled in Vietnam" veya "Indústria Brasileira" ibarelerinden biri bulunur. Bu metnin sonunda 12 haneli bir seri numarası görürsünüz.

Sinbo blender seri numarası nerede yazar?

Seri Numarası Makinenin arkasında. Solunda veya sağında. Üst kapağın iç kısmında.

PC seri no nedir?

Seri numarası, makinenin yan tarafında veya arkasında yazılıdır. Makine Tipi model bilgisi gerekiyorsa seri numarasının yanında yer alır.

Apple AirPods orjinal nasıl anlaşılır?

Deliklerin farklı konumda olması gibi farklar bulursanız, elinizdeki kulaklıklar sahte demektir. Gerçek AirPods'un sapının alt tarafındaki bölümün oval şeklinde, sahtelerin ise çoğunlukla dairesel şekilde olduğunu söyleyelim. Bunun yanında sahte AirPods genellikle gerçeğinden çok daha büyük bir şarj kutusuyla geliyor.

iPhone seri numarası nerede yazar?

Aygıtınızın seri numarasını, IMEI/MEID veya ICCID numaralarını bulma. Ayarlar > Genel'e gidip Hakkında'ya dokunun. Seri numarasını bulun. IMEI/MEID ve ICCID numaralarını bulmak için aşağı kaydırmanız gerekebilir.

Playstation seri numarası nerede yazar?

Seri numarası 17 rakamdan oluşur ve sistemin arkasında, kasanın sol alt tarafında bulunur. Model numarası, CUH harflerinden ve ardından dört rakam ve bir harften oluşur. Model numarası sistemin arkasında, kasanın alt tarafında bulunur.