Akbank kredi erteleme mobilden nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Akbank kredi erteleme mobilden nasıl yapılır?
  2. Akbank kredi borcu erteleme nasıl yapılır?
  3. Bir ay ihtiyaç kredi borcu ödenmezse ne olur?
  4. Kredi borcu ne kadar gecikirse?

Akbank kredi erteleme mobilden nasıl yapılır?

-Akbank Mobil'e giriş yaptıktan sonra Kredi Kartı İşlemleri>Taksit/Erteleme İste adımından ya da, -444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak erteleyebilirsiniz. ​Erteleme İste hizmetinden ücret alınmamaktadır. Peşin faiz, ertelenen tutar üzerinden aşağıdaki oranlarla hesaplanır ve kesilecek ilk ekstreye yansıtılır.

Akbank kredi borcu erteleme nasıl yapılır?

Kredi –> Kredi Hesaplarım adımlarını izledikten sonra, ertelemek istediğiniz krediyi seçin. Kredi Detayı'na tıklayın. Sağ tarafta yer alan Erteleme butonuna tıklayın. Ödemeye başlamak istediğiniz ay bilgisini seçin.

Bir ay ihtiyaç kredi borcu ödenmezse ne olur?

Kredi borcu ödenmediğinde yasal takip durumu dahil, kullanılan kredi faizinin en fazla 0 fazlası gecikme faizi uygulanıyor. Kredi ödemesi yapılmadığında kişinin banka hesaplarına el konulabilir. Maaşın % lik bir bölümüne de haciz gelebilir.

Kredi borcu ne kadar gecikirse?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 'e kadar kredi ödemelerindeki gecikmelere esneklik tanıyarak, gecikmeye giren krediler takip hesaplarına aktarılmadan önce 90 gün yerine 180 gün beklenilmesi uygulamasının devam edeceğini açıkladı.