Yedi Numara Vahit kimdir?

İçindekiler:

  1. Yedi Numara Vahit kimdir?
  2. 7 numara hangi yıl?
  3. Yedi Numara Berat kimdir?
  4. Yedi Numara Yusuf Güdük kimdir?
  5. Yedi Numara Hangi köy?
  6. Yedi Numara oyuncuları kimlerle evli?
  7. Yedi numaradaki Armağan Kimdir?

Yedi Numara Vahit kimdir?

Engin Alkan, 1965 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. ... 1985 yılında mensubu olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrolarında halen oyunculuk ve rejisörlük çalışmalarına devam eden Engin Alkan, 2000 yılında rol aldığı Yedi Numara dizisi ile kariyerinde büyük çıkış yaşamıştır.

7 numara hangi yıl?

Yedi Numara, 2000-2003 yılları arasında TRT'de yayınlanmış komedi türünde televizyon dizisidir. Fora Film tarafından yapılmıştır. Dizinin ilk 13 bölüm Kandilli'de, sonraki bölümler ise Arnavutköy, Beşiktaş'ta çekilmiştir.

Yedi Numara Berat kimdir?

Berat (Aşkın Şenol) Asiye'nin kalbini çalan olmazsa olmaz bir karakterdi. Aşkın Şenol da Seksenler dizisinde TRT ekranlarında devam ediyor.

Yedi Numara Yusuf Güdük kimdir?

1. Son zamanlarda Güldür Güldür ile hepimizi kahkahaya boğan Çağlar Çorumlu da 7 Numara dizisindeydi! 7'den 70'e herkesin tanıdığı ve sevdiği Çağlar Çorumlu'nun ilk işlerinden biri 7 Numara dizisiydi. Bu dizide Yusuf Güdük karakterine hayat verdi!

Yedi Numara Hangi köy?

Yedi Numara
Bölüm sayısı92
Yapım
YapımcıOya Yüce
Mekânİlk 13 bölüm Kandilli'de, sonraki bölümler ise Arnavutköy, Beşiktaş'ta çekilmiştir.
17 satır daha

Yedi Numara oyuncuları kimlerle evli?

Dizide Recep Ballıoğlu ve Meryem karakterini canlandıran Volkan Girgin ile Sedef Pehlivanoğlu'nun gerçek hayatta evli oldukları ortaya çıktı. İkili, uzun yıllardır kamera arkasında yer almayı tercih ediyor. Girgin ve Pehlivanoğlu'nun mütevazı bir hayatı var.

Yedi numaradaki Armağan Kimdir?

14. Armağan (Tuba Erdem)