Klima çarpmaması için kaç derece olmalı?

İçindekiler:

  1. Klima çarpmaması için kaç derece olmalı?
  2. Klima yaz kışın kaç derecede çalıştırılmalı?
  3. Klima sıcak modu hangisi?
  4. Klima hangi derecede ısıtır?
  5. Klima Uyku Modu kaç derece?

Klima çarpmaması için kaç derece olmalı?

"Klima çarpmasına dikkat" Klima kullanımında ideal sıcaklığı uyanıkken 24, uykuda ise 25-26 derece olduğunu kaydeden uzmanlar, "Klima kullanımı için ideal sıcaklık seviyesi 24 derece olarak kabul ediliyor.

Klima yaz kışın kaç derecede çalıştırılmalı?

Peki kışın klima kaç derecede çalıştırılmalı? Kışın klima sıcaklık derecesi 23 – 24 derece olmalıdır. Klimanın sıcaklığını düşürürken her bir derecenin elektrik tüketimini  artırdığını unutmamak gerekir.

Klima sıcak modu hangisi?

Isıtma konumu için mod tuşuna, kumanda ekranında "Güneş" simgesi görünene kadar birkaç kez basın. Aşağı/yukarı ok tuşlarıyla klima sıcaklık derecesini ayarlayın. Klimanızın ön panelinde en sağda bulunan ikinci lamba yanacak. Bu lamba söndükten sonra klima sıcak hava üflemeye başlayacaktır.

Klima hangi derecede ısıtır?

Klima kumandanızın orta kısmında açma/kapama düğmesi varsa ona basın. Sol tarafta yer alan "Mod" tuşuna basarak ısıtma moduna alın.

Klima Uyku Modu kaç derece?

Kumandanızın aşağı yukarı ok şeklindeki “sıcaklık ayar” tuşlarını kullanarak 18°C-30°C (santigrat derece) arasında bir sıcaklık değerini seçin. Ardından kumandanın ortasında yer alan ve üstünde "gülen yıldız" sembolü olan tuşu kullanarak kapanış süresini ayarlayın.