ATA AÖF LMS nedir?

İçindekiler:

  1. ATA AÖF LMS nedir?
  2. Ata Aöf 3 ders sınavına kimler girebilir?
  3. AÖF aldığım dersleri nasıl öğrenebilirim?
  4. Atatürk Üniversitesi 3 ders sınavına kimler girebilir?
  5. ATA AÖF tek ders sınavına kimler girebilir?
  6. AÖF ilk dönem kaç üniteden sorumluyuz?
  7. Atatürk Üniversitesi sınavları online mı?

ATA AÖF LMS nedir?

Açıköğretim Fakültesi. LMS (Öğrenim Yönetim Sistemi) için tıklayınız. Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) ile ders materyallerine, okuma metinlerine, ders anlatım videolarına, konu sonu testlerine erişip; forum, mesaj gibi uygulamalarla diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz.

Ata Aöf 3 ders sınavına kimler girebilir?

Kayıtlı oldukları bölümlerde/programlarda tüm dersleri almış ve en fazla üç dersten başarısız (FF) olduğu için mezun olamayan öğrenciler Mezuniyet Üç Ders Sınavı'na girebilir (Blok Uygulama, Blok Uygulama I ve II derslerini alan öğrencilerin bu derslerden sınava girebilmesi için; bu derslere bu sınavın yapılacağı ...

AÖF aldığım dersleri nasıl öğrenebilirim?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

Atatürk Üniversitesi 3 ders sınavına kimler girebilir?

Kayıtlı oldukları bölümlerde/programlarda tüm dersleri almış ve en fazla üç dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler "Üç Ders Sınavı"na girebilir (Blok Uygulama, Blok Uygulama I ve II derslerini alan öğrencilerin bu derslerden sınava girebilmesi için; bu derslere 2016-2017 öğretim yılında kayıt yaptırmış ...

ATA AÖF tek ders sınavına kimler girebilir?

*Tek Ders Sınavına mezuniyet aşamasına gelmiş olup sadece 1 dersi kalan öğrencilerimiz girebilir.

AÖF ilk dönem kaç üniteden sorumluyuz?

Ara sınavına hazırlanan aöf öğrencileri final sınavına da çalışmış olacaktır. Çünkü açık öğretim ara sınavında 1ve 4 ünitenin sorumlu iken, final sınavında ise kitabın tamamından sorumlusunuz.

Atatürk Üniversitesi sınavları online mı?

ATA AÖF YAZ OKULU SINAVI YÜZ YÜZE , ONLINE MI? ATA AÖF yaz okulu sınavı, üniversitenin ve fakültenin yaptığı son açıklamalara göre yüz yüze yapılacak. Sınavlar; Türkiye genelinde her ilde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.