Yapılan koruyucu muskanın içinde ne yazar?

İçindekiler:

  1. Yapılan koruyucu muskanın içinde ne yazar?
  2. Muska bulunca ne yapmak gerekir?
  3. Evde muska buldum nasıl yok edilir?
  4. Muska yakılırsa ne olur?
  5. Kara Büyü nedir nasıl yapılır?
  6. Kaşık büyüsü nasıl yapılır duası nedir?
  7. Domuz yağı nasıl belli olur?
  8. Yedirilerek içirilerek yapılan büyüler nasıl bozulur?

Yapılan koruyucu muskanın içinde ne yazar?

Muska çoğunlukla hastalıklardan ve kötülüklerden korunmak için taşınan ve aynı zamanda üçgen şeklinde taşınan kağıttır. Muskalara sadece sure ayet ve hadisler yazıldığı gibi yüce ALLAH ın meleklerinin adları tılsımlı sözler ve rakamlar da eklenerek hazırlanırlar.

Muska bulunca ne yapmak gerekir?

Evde,iş yerinizde bulduğunuz muska kağıt üzerine yazılmışsa yakın veya sirkeli suyun içine koyup eridikten sonra dökünüz. Toprağa gömer veya akarsuya,denize atabilirsiniz. Büyülü muska,bir metal üzerine yazılmışsa ateşte eritip yok ediniz. Muska bulunduktan sonra,üzerinizde büyü olup olmadığına mutlaka bakılmalıdır.

Evde muska buldum nasıl yok edilir?

Evde bulunan muska için şunları yapınız:Evde bulduğunuz muskayı yakın,gömün,yırtıp atın,limonlu veya sirkeli suya atıp eridikten sonra dökün.. Bunların hangisini yaparsanız geçerli yoldur.Tercih size kalmıştır. Bunların hepsi muskayı yok etme etkisiz ve tesirsiz hale getirme yollarıdır.

Muska yakılırsa ne olur?

Muskanın yakılması ve suya atılması demek şeytani cinlerin size musallat olmasını ve ilmi bilgilere göre bedeninizi yok etme anlamına gelmektedir. Muska yakıldığında ya da suya atıldığında şeytani cinleri tamamen etkisiz hale getiremezsiniz, aksine bu cinleri evinize ve kendinize musallat etmiş olursunuz.

Kara Büyü nedir nasıl yapılır?

Kara büyü ise, kötü niyetle, nefsani amaçlarla, maddi veya manevi bir çıkar sağlamak üzere yapılan büyüdür. Bir kimseye o kimseye ait herhangi bir nesne (saç kılı vs.) aracılığıyla yapılan büyüye “araçlı büyü”, kukla gibi bir benzerini yapmak yoluyla yapılan büyüye ise “kopyalı büyü” (simulakrum) adı verilir.

Kaşık büyüsü nasıl yapılır duası nedir?

Allahümme, inneke afuvvun tuhibbul afve, fa'fu anna. Duası okunur. Kişilerin ayrılması için kaşıklar iki ayrı saksıya gömülür. Eğer birinin size aşık olmasını istediğiniz için büyüyü yapıyorsanız, kaşığı aynı toprağa gömdüğünüzden emin olun.

Domuz yağı nasıl belli olur?

Bir kişinin evde domuz yağı büyüsünü anlamasında evin önünde, eşiğinde, evin kapılarında veya kıyafetlerde sarımsı bir lekenin görülmesi yeterlidir. Bu lekenin silinmesi veya yıkanması durumunda çıkmaması sonucu domuz yağı büyüsünün yapıldığına emin olunabilir.

Yedirilerek içirilerek yapılan büyüler nasıl bozulur?

Yedirilen muskayla yapılan büyüler, diğer büyülerin bozulması gibi, büyülü kimsenin üzerine Kur'an okunarak, cinler yakılır ve büyü bozulur. Bazen, yedirme, içirme yolu ile büyü yapılabilir. Bu şekilde de yapılan büyüde de, insanın içine cin musallat edilir. Hiçbir büyü cin kullanılmadan yapılamaz.