Vestel klima Cool Mode ne demek?

İçindekiler:

  1. Vestel klima Cool Mode ne demek?
  2. Swing mode ne demek?
  3. Klimada sessiz mod nedir?
  4. Vestel klima arıza kodları nasıl girilir?
  5. Jet mode ne demek?
  6. Sessiz klima kaç dB olmalı?
  7. Beko klima sessiz mod ne işe yarar?
  8. Vestel klima Kumandası nasıl resetlenir?
  9. Klima çocuk kilidi nasıl açılır?
  10. Timer on Timer off ne demek?

Vestel klima Cool Mode ne demek?

Klimalarda COOL soğutma modudur. Yaz dönemlerinde veya sıcak günlerde serinleyebilmek için klimanızı COOL modunda çalıştırabilirsiniz.

Swing mode ne demek?

Konforu yükseltmek için klimanın hava akış yönünü değiştiren salınım düğmesidir. Hava akış yönünü; yukarı-aşağı, sağa-sola değiştirir. Yani yatay ve dikey olarak kanatların yön değiştirmesini sağlar.

Klimada sessiz mod nedir?

Klimadaki "sessiz mod" özelliğini aktif hale getirdiğinizde, dış ünite ses seviyesi yaklaşık 3 dB (desibel) düşecektir.

Vestel klima arıza kodları nasıl girilir?

Öncelikle klima kumandasının “mode” tuşuna basılarak komut ekranı açılır. Ekran açıldığı anda karşınızda 0 ile başlayan bir kod girmenizi beklemektedir. Klima kumandasında yer alan “+” tuşu ile rakamları girebiliriz.

Jet mode ne demek?

Odanın bi hayli hızlı soğumasını sağlayan fonksiyondur. Klima bu fonksiyonda 30 dk. kadar yüksek fan hızında sıcaklık ayarını 18°C ye getirerek soğutma modunda çalışarak oda sıcaklığının hızla düğmesini sağlar.

Sessiz klima kaç dB olmalı?

Klimanın ses seviyesi kaç olmalı diye düşünüyorsanız klimaları şu şekilde ses seviyelerine ayırabiliriz: 20 desibel (dBA) altı: Çok sessiz klimalar. 20-30 dBA arası: Sessiz klimalar. 30-40 dBA arası: Orta sesli klimalar.

Beko klima sessiz mod ne işe yarar?

Klima kumandasındaki Silent tuşu Dış ünitenin ses seviyesini düşürmek için kullanılan özelliktir. Bu özellik devredeyken dış ünite ses seviyesi 3 desibel düşer.

Vestel klima Kumandası nasıl resetlenir?

Vestel plazma inverter klima için kumandadan resetleme işlemi gayet basittir. Bu modelde kumanda üzerinde bulunan “Reset” tuşana basarak vestel resetleme işlemini tamamlamış olursunuz. Bir daha ki vestel klima çalıştırmanız durumunda klima ayarları varsayılan ayarlara geri dönecektir.

Klima çocuk kilidi nasıl açılır?

Açma/kapama düğmesi klima gösterge panelinin sol tarafındaysa ona basarak klimayı açık konuma getirin. Aşağı/yukarı ok şeklindeki sıcaklık ayar tuşundan yukarı ok ile sağındaki pervane şeklindeki fan hız ayar tuşuna 3 saniye boyunca aynı anda bastığınızda çocuk kilidi iptal edilmiş olacaktır.

Timer on Timer off ne demek?

Saat ayarı yanlışsa veya yapılmamışsa önce saati güncel saat olarak ayarlamanız gerekir. TIMER ON veya TIMER OFF çalıştıktan sonra klimanız ayarladığınız zamanda açılır veya kapanır. Klima açık veya kapalı olsun fark etmez, bu fonksiyon ayarlanmışsa çalışmasını etkilemez.