Obam Termal Otelin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Obam Termal Otelin sahibi kim?
  2. Obam Termal Otel kaç yıldız?
  3. Obam Termal ne zaman açıldı?
  4. Sındırgı nereye bağlı?
  5. Obam Termal Otel hangi şehirde?
  6. Balıkesir Sındırgı Kaplıcaları neye iyi gelir?
  7. Sındırgı hangi vilayete bağlı?
  8. Sındırgı Panayırı ne zaman 2021?
  9. Sındırgı ilçesi hangi ile ait?
  10. Sındırgı Demirci arası kaç kilometre?
  11. Sındırgı Festivali Ne zaman?
  12. Balikesir Festivali Ne zaman?
  13. En iyi termal su nerede?

Obam Termal Otelin sahibi kim?

Demirbaşlar Petrol Ltd. Şti'ne ait Sındırgı Obam Termal Resort Otel & SPA Hisaralan Kaplıcaları mevkiinde 50 bin metrekare açık alan metrekare kapalı alanda 58 standart, 24 villa suit, 8 suit ve 2 engelli odası olmak üzere, toplamda 92 oda ile 250 yatak kapasitesi bulunuyor.

Obam Termal Otel kaç yıldız?

Standart oda, suit oda ve bazı otelerde de apart ya da villa şeklinde odaları bulunur. Balıkesir de bulunan ve 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunan Obam Termal Resort Otel ve Spa, bu otellerden biridir. Eşşiz orman mazarası, kızıl çam ormanlarının muhteşem havası hem ruhunuzu hem zihninizi doyuracaktır.

Obam Termal ne zaman açıldı?

Şti' ne ait SINDIRGI OBAM TERMAL RESORT OTEL & SPA Balıkesir Sındırgı Hisaralanı mevkiinde 50.000 m2 açık alan 12.500 m2 kapalı alanda 58 Adet Standart Oda 24 Adet Villa Suit Oda, 8 Adet Suit Oda 2 Adet Engelli Odası olmak üzere toplam 92 oda ve 250 yatak kapasitesi ile 2012 yılı Haziran ayında Türk ve Dünya turizminin ...

Sındırgı nereye bağlı?

Sındırgı, Balıkesir'in güneydoğusunda yer almakta olup, eski Balıkesir-İzmir yolu üzerinde Balıkesir'e 63 km uzaklıktadır. Kuzeyinde Dursunbey, Bigadiç, Güneyinde Manisa'nın Demirci, Gördes ve Akhisar, Batısında yine Manisa'nın Kırkağaç, Doğusunda Kütahya'nın Simav ilçesi ile çevrilmiştir.

Obam Termal Otel hangi şehirde?

2012 yılında yapılan Obam Termal Resort Spa Hotel Balıkesir, Sındırgı bölgesinde bulunmaktadır.

Balıkesir Sındırgı Kaplıcaları neye iyi gelir?

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinide bulunan Emendere Kaplıcaları egzama, mantar, sedef gibi bir çok cilt hastalıkları, gut hastalığı, böbrek taşlarına ve mide rahatsızlıklarına iyi gelmektedir ve tedaviyi destekleyici özelliğe sahiptir.

Sındırgı hangi vilayete bağlı?

Balıkesir ilinin güneydoğusunda yer alan bir ilçesi olan Sındırgı, Balıkesir il merkezine 63 km uzaklıkta bir mesafede bulunmaktadır. Eski Balıkesir–İzmir karayolu üzerinde bulunan ilçe, doğudan Simav, Kuzeyinde Dursunbey, Güneyde Manisa'ya bağlı Demirci, Batıda Kırkağaç ile çevrilidir.

Sındırgı Panayırı ne zaman 2021?

Lunapark, oyun grupları, penaltı, kasnak ve konserler ile 7 güç sürecek Kocakonak Panayırı 28 Ağustos 2021 tarihinde kapılarını açacak.

Sındırgı ilçesi hangi ile ait?

Sındırgı
İlçe
Türkiye'deki konumu
ÜlkeTürkiye
İlBalıkesir
16 satır daha

Sındırgı Demirci arası kaç kilometre?

Sındırgı üzerinden 60 km ile Demirci'ye ulaşan bir başka yol daha bulunmaktadır.

Sındırgı Festivali Ne zaman?

Bakanlığımızın katkıları ile desteklenen 21. Uluslararası Sındırgı Yağcıbedir Halı, Kültür ve sanat Günleri Festivali 30 Ağustos 2019 Cuma Günü Sındırgı İlçemizde Başlıyor. Festival tarihine kadar çeşitli etkinlikler ile sürecek olup,Tüm Halkımız Davetlidir.

Balikesir Festivali Ne zaman?

Balıkesir'in Altıeylül ilçesi Ayvatlar mahallesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasındaki düzenlenmektedir. Festivalde ki asıl hizmet yörüklere hizmet etmek ve yörükler hakkında bilgi edinmesini sağlamaktır.

En iyi termal su nerede?

Yapılan araştırmalara göre Ankara'nın Haymana ilçesindeki termal su, özellikleri bakımından dünyanın en iyisi konumunda. Buradaki suyun iltihap sökücü, romatizmalı hastalıklara iyi gelen, cildi yenileyen, yaşlanmayı geciktiren özelliği var.