Bilgisayardan Messenger mesajları nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Bilgisayardan Messenger mesajları nasıl silinir?
  2. Facebook Messenger mesaj silince karşı taraftan siliniyor mu?
  3. WhatsApp'tan sildiğim mesajı karşı taraf görür mü?
  4. WhatsApp silinince mesajlar gider mi?

Bilgisayardan Messenger mesajları nasıl silinir?

Messenger seçeceğini tıkladıktan sonra silmek istediğiniz konuşmayı ya da mesajı seçin ve … (üç nokta) simgesini tıklamanız yeterli olacaktır. Tıkladıktan sonra sil'i tıklayın. Eğer konuşmayı silmek istiyorsanız Konuşmayı sil seçeceğini tıklayın.

Facebook Messenger mesaj silince karşı taraftan siliniyor mu?

Gönderdiğiniz mesajları silmek için; öncelikli olarak tıpkı WhatsApp'ta olduğu gibi gönderdiğiniz mesajın üzerine parmağınızı basılı tutun. Daha sonra ekrana gelen “Herkesten Sil” seçeneğine dokunun. Mesajınız her iki taraftan da silinecektir.

WhatsApp'tan sildiğim mesajı karşı taraf görür mü?

Gönderilen mesaj karşı taraftan silindiğinde silinen kişinin sohbetinde “Bu mesaj silindi” ibaresi yer alıyor. Ancak mesajı silen kişi, sadece kendi ekranından silerse karşı tarafın sohbet ekranında herhangi bir ifade yer almıyor. Yani karşı taraf mesajı görmeye devam ediyor.

WhatsApp silinince mesajlar gider mi?

WhatsApp komple silince mesajlarda silinir mi? ... WhatsApp yedekleme ayarlarından Google Drive üzerine yedekleme yaptıysan, tekrar kurduğunda mesajlar geri yüklenebiliyor. Aynı numara ile tekrar giriş yaptığında tüm içerik en son hali tekrar WhatsApp'ta saklandığı için karşına çıkar.