Banka şube kodu nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Banka şube kodu nasıl öğrenilir?
  2. Ziraat banka Kodu Kaç?
  3. Ziraat Bankası 10 hangi şube?
  4. Banka şubesi ve şube kodu nedir?
  5. 0134 Hangi banka kodu?
  6. En Para şube kodu nedir?
  7. Ziraat Bankası Ortak ATM mi?

Banka şube kodu nasıl öğrenilir?

Şube kodunu öğrenmek için yapılması gereken ilk şey müşteri temsilcisini aramaktır. Vatandaşların hizmet aldıkları bankanın müşteri hizmetleri numarasını arayarak şube kodlarını öğrenmeleri mümkündür. Bunun dışında ilgili bankadan alınan banka kartının üzerinden de şube kodu anlaşılabilmektedir.

Ziraat banka Kodu Kaç?

Banka/Özel Finans Kurumu KoduBanka/Özel Finans Kurumu
004İller Bankası
010Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
012Türkiye Halk Bankası A.Ş.
013Denizbank
73 satır daha

Ziraat Bankası 10 hangi şube?

EFT veya havale gibi para transferi işlemleri için Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası banka kodu "10", Sultangazi şube kodu "2438" olarak tanımlanmıştır.

Banka şubesi ve şube kodu nedir?

Şube kodunu öğrenmek isteyenler banka kartlarının üstündeki 16 haneli kodla şube numarasını öğrenebilir. Bazı bankalar 16 haneli numaranın ilk 4 hanesini şube kodunu temsilen yerleştirir. Bu sayede banka şube numarasını öğrenebilir. Geri kalan 12 haneli numara ise banka kart numarasıdır.

0134 Hangi banka kodu?

Döviz Transferleri (Swift) Swift işlemlerinde Bankamıza transfer yaparken kullanabileceğiniz bilgiler; SWIFT KODU: DENITRIS. BANKA KODU:0134.

En Para şube kodu nedir?

Yani Türkiye'de fiziki hiçbir şubesi bulunmaması sebebi ile online bankacılık işlemleri veren Enpara için şube adını aynı şekilde kullanabilirsiniz. Son olarak, Enpara şube kodu bilgisine değinelim. Bir QNB Finansbank kuruluşu olan Enpara şube kodu 3663'tür.

Ziraat Bankası Ortak ATM mi?

Kamu Ortak ATM platformuna dahil olan Bankaların (VakıfBank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, PTT, Emlak Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Ziraat Katılım Bankası) müşterileri kartlarıyla bu Bankaların ATM'lerinden aşağıdaki işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirir.