Nasır ilacı var mı?

İçindekiler:

  1. Nasır ilacı var mı?
  2. Nasırı ne rahatlatır?
  3. Nasır nasıl geçer doğal?
  4. Nasır oluşumu nasıl engellenir?

Nasır ilacı var mı?

- Nasır giderici ilaçlar: Doktorunuz nasırınıza @ salisilik asit içeren bir bant veya ped uygulayabilir. Böyle bantları reçetesiz de alabilirsiniz. Scholl Nasır Sökücü Flaster ya da Ped bunlara örnektir. Doktorunuz bu bantların ne kadar durması ve ne kadar sıklıkta kullanılması gerektiğini size söyleyecektir.

Nasırı ne rahatlatır?

Bu bağlamda sirkeli suda bekletilen nasıra Hint yağı sürülmesi yeterli olmaktadır. Hint yağının nemlendirme özelliği sayesinde, ellerde ve ayaklarda oluşan nasırlar büyük bir ölçüde giderilebilmektedir. Papatyanın rahatlatıcı etkisi hem fiziksel hem de ruhsal problemlere karşı kullanılabilmektedir.

Nasır nasıl geçer doğal?

Yaklaşık 1 litre suyun içine papatya kurularını ya da papatya çayını ekleyin. Suyu biraz dinlendirin ve papatyaların açılmasını bekleyin. Suya karışan papatya, nasırı tedavi etmek için hazır olacak. Her gün 30 dakika kadar ayaklarınızı papatyalı suyun içinde bekletirseniz; nasırı iyileştirebilirsiniz.

Nasır oluşumu nasıl engellenir?

Nasır nasıl önlenebilir? Nasır, ayağa tam uyan, sürtünme ve aşınmaya neden olmayan rahat ayakkabılar giyerek önlenebilir. Ayaklar gün ilerledikçe şiştiğinden ayakkabı alışverişinin öğlen yapılması tavsiye edilir çünkü günün bu saati ayakkabıların en rahat olacağı zamandır.