Ösym Koordinatörlükleri açık mı?

İçindekiler:

  1. Ösym Koordinatörlükleri açık mı?
  2. Ösym fotoğraf güncelleme ücretli mi?
  3. ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri ne işe yarar?
  4. ÖSYM fotoğraf değiştirme zorunlu mu?
  5. Konya Ösym Başvuru Merkezleri nerede?
  6. Sınav Koordinatörlüğü nedir?

Ösym Koordinatörlükleri açık mı?

İşte 2020 ÖSYM çalışma saatleri... ÖSYM büroları, sabah 08:30'da açılır ve 12:30'a kadar çalışmaya devam eder. ... ÖSYM büroları hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir, ancak yoğun sınav dönemlerinde hafta sonu çalışması da yapılabilmektedir.

Ösym fotoğraf güncelleme ücretli mi?

Bu hizmet karşılığında 5,00 TL olan başvuru kayıt ücreti alınmaktadır. Fotoğraf yenileme işlemi olarakta 10TL ücret alınmaktadır.

ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri ne işe yarar?

Sınav koordinatörlükleri aynı zamanda başvuru merkezi olarak görev yapar ve Başkanlıkça verilen hizmetleri yürütecekler. Başkanlıkça daha önce sınav koordinatörlüğü oluşturulan illerde, hizmet sınırları veya aday sayıları baz alınarak birden fazla sınav koordinatörlüğü oluşturulabilecek.

ÖSYM fotoğraf değiştirme zorunlu mu?

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, belirli bir yılın üzerinde fotoğrafa sahip olan ve sistemde güncellenme yapması gereken adaylar için önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Fotoğraf değiştirme işleminin artık işlem gerekmeden tamamlanabileceğini duyurdu.

Konya Ösym Başvuru Merkezleri nerede?

Konya / Ereğli Sınav Koordinatörlüğü
  • Adres:Toros Mahallesi Üniversite Caddesi No:6 42310 Ereğli/KONYA.
  • Telefon:030.
  • Faks:040.

Sınav Koordinatörlüğü nedir?

Sınav koordinatörleri; yükseköğretim kurumu bulunan merkezlerde; öğretim elemanları, kamu veya özel kurum ve kuruluşlarının çalışanları ile ilgili ülkenin sosyal güvenlik mevzuatı uyarınca emeklilik hükümlerinden faydalananlar arasından Başkanlıkça koordinatör olarak görevlendirilebilecek.