Galatasaray şampiyonluk sayısı kaç?

İçindekiler:

  1. Galatasaray şampiyonluk sayısı kaç?
  2. Galatasaray Kaç Kez Şampiyon Oldu 2020?
  3. Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a en fazla gol atan futbolcu kimdir?
  4. Alex de Souza gs ye kaç gol attı?
  5. Hakan Şükür FB ye kaç gol attı?
  6. Fenerbahçe Galatasaray'a kaç gol attı?
  7. Gs fb yi 7 0 yendi mi?
  8. Galatasaray kaç yıl sonra feneri yendi?
  9. Galatasaray Beşiktaş en çok kim yendi?
  10. Galatasaray Beşiktaş'ı en fazla kaç kaç yendi?
  11. Galatasaray Beşiktaş'ı kaç defa yendi?
  12. Galatasaray Fenerbahçe'yi kac kere yendi?
  13. Fb bjk yi kaç kez yendi?
  14. Fb bjk en fazla kim yendi?
  15. Fenerbahçe Trabzon en çok kim yendi?
  16. Beşiktaş Fenerbahçe en fazla kaç gol attı?
  17. Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaçıncı hafta?
  18. Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman 2021?

Galatasaray şampiyonluk sayısı kaç?

Toplamda ise Galatasaray yirmi iki, Fenerbahçe on dokuz, Beşiktaş on beş, Trabzonspor altı, Bursaspor ve Başakşehir ise bir kez şampiyon olmuştur.

Galatasaray Kaç Kez Şampiyon Oldu 2020?

GALATASARAY 22. Galatasaray, Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak tarihinde 16. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almayı garantiledi.

Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a en fazla gol atan futbolcu kimdir?

Bu rakam, rakipler arasındaki bir maçı izleyen seyirci sayısındaki rekor olarak tarihe geçti. Rekabette en fazla golü Fenerbahçeli Zeki Rıza Sporel attı. Sporel, Galatasaray'a karşı oynadığı 42 maçta toplam 27 kez rakip fileleri havalandırdı.Zeki Rıza Sporel'i, 24 golle yine bir Fenerbahçeli Alaattin Baydar izliyor.

Alex de Souza gs ye kaç gol attı?

Brezilyalı futbolcu 19 kez forma giydiği Beşiktaş'a 12, 16 kez oynadığı Galatasaray'a ise 6 gol attı. Türkiye'de 7. sezonunu geçiren Alex de Souza, Fenerbahçe formasıyla şimdiye dek çıktığı 199 lig maçında toplam 113 gol attı.

Hakan Şükür FB ye kaç gol attı?

Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında yarın yapılacak derbi öncesinde Galatasaraylı Hakan Şükür'ün, kariyerinde Fenerbahçe'ye 16 golü bulunuyor. Hakan'ın gol attığı 13 maçta Galatasaray, ezeli rakibine hiç yenilmezken, 10 kez galip geldi, 3 maçta da berabere kaldı.

Fenerbahçe Galatasaray'a kaç gol attı?

Fenerbahçe'nin attığı 536 gole, Galatasaray 488 golle karşılık verdi.

Gs fb yi 7 0 yendi mi?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve en farklı şekilde, 7-0'lık skorla, sonuçlanan maç. Celal İbrahim, bu maçta attığı 4 golle Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde bir maçta en çok gol atan futbolculardan biri olmuştur. ...

Galatasaray kaç yıl sonra feneri yendi?

Galatasaray ayrıca Mart 1988'den sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda üst üste yenmeyi başardı. Daha önce Kadıköy'de 20 yıldır kazanamayan Galatasaray, deplasmanda en son 2016'da mağlup oldu. Galatasaray'ın galibiyetini ardından Sarı Kırmızılılar, 8 maçtır Fenerbahçe'ye yenilmedi.

Galatasaray Beşiktaş en çok kim yendi?

Beşiktaş-Galatasaray derbisi
TakımlarBeşiktaş Galatasaray
Maç sayısı350
En çok kazananGalatasaray (122 galibiyet)
En fazla oynayanŞeref Görkey (63)

Galatasaray Beşiktaş'ı en fazla kaç kaç yendi?

Lig maçlarında ise en farklı skorlu galibiyetleri Beşiktaş 4-1, Galatasaray ise 3-0'lık sonuçlarla aldı. Ezeli rakipler arasında şimdiye dek yapılan en gollü maçta sporseverler toplam 11 gol izledi.

Galatasaray Beşiktaş'ı kaç defa yendi?

İki takım ligde 114 kez karşı karşıya geldi, Galatasaray 43, Beşiktaş ise 30 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 41 maçta da eşitliği bozamazken, sarı-kırmızılıların 143 golüne, siyah-beyazlılar 118 golle karşılık verdi.

Galatasaray Fenerbahçe'yi kac kere yendi?

Fenerbahçe ile Galatasaray, 62. sezonu oynanan lig tarihinde 125 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-33 üstünlük kurdu.

Fb bjk yi kaç kez yendi?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 129 kez karşı karşıya geldi. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 47, Beşiktaş 41 galibiyet aldı. Bu iki takım arasındaki 41 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Fb bjk en fazla kim yendi?

İki takımın yaptığı 354 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla Fenerbahçe'dir. Beşiktaş'ın 127 galibiyetinin olduğu ezeli rekabetin 94 maçında ise taraflar eşitliği bozamamıştır. Bu 354 maçın 294 tanesi resmî maçtır. Resmî maçlarda ise, Beşiktaş futbol takımı 109, Fenerbahçe 105 galibiyet almıştır.

Fenerbahçe Trabzon en çok kim yendi?

İki Türkiye takımının yaptığı 129 maçta en çok kazanan taraf, 50 galibiyetle Fenerbahçe'dir. İki takım en son 28 Şubat 2021 tarihinde Türkiye Süper Ligi'nde karşı karşıya geldi ve maç Fenerbahçe'nin1-0'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Beşiktaş Fenerbahçe en fazla kaç gol attı?

Fenerbahçe'ye karşı 58 kez Beşiktaş forması giyen "Baba" lakaplı Hakkı Yeten, 32 kez fileleri havalandırdı. Sarı-lacivertli ekip adına Beşiktaş'a en fazla golü ise 19 golle Cemil Turan kaydetti.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaçıncı hafta?

Onuncu haftada Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe-Medipol Başakşehir müsabakası 14, Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması ise 15. haftada oynanacak. Ligde 19. hafta ise Beşiktaş-Galatasaray derbisine sahne olacak.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman 2021?

Fenerbahçe vs Galatasaray, 06.