Sosyal medyada ğ ne demek?

İçindekiler:

  1. Sosyal medyada ğ ne demek?
  2. Sözlüde G ne demek?
  3. Notta G ne demek?
  4. G harf notu ne demek?
  5. Karnede G harfi ne anlama gelir?

Sosyal medyada ğ ne demek?

Gelin kısaca anlatalım. Sosyal medyada yorumlarda yumuşak g yazıldığında, kullanıcının komik bulmadığını belirttiğini düşünebiliriz. Kullanıcı bu sembol harfi yazarak, gördüğü paylaşımın vakit kaybı olduğunu belirtmiştir ve bunu alaycı bir tavırla göstermiştir diyebiliriz.

Sözlüde G ne demek?

Doğrulanmış Cevap Sözlüye G girmek, öğrencinin sözlüye girmediğinde yazılan bir durumdur. Eğer öğrenci yazılıya da girmediyse yine G yazılacaktır. Veya öğrenci sözlüye girse bile öğretmen notu girmediyse yine aynı şekilde G yazacaktır.

Notta G ne demek?

Sınav zamanlarında sınava girmediğimiz zamanlarda G yazar. Anlamı sınava girmedi şeklindedir. Ortalama hesaplanırken 0 olarak hesaplanır ona göre not verilir. Bu yüzden ortalamayı yüksek tutmak için sınavlara girmeli, giremediğimiz zamanlar için rapor alarak daha sonra sınav olabiliriz.

G harf notu ne demek?

b) G (geçti) notu kredisiz derslerden veya sadece başarılı/başarısız şeklinde değerlendirilen derslerden başarılı olan öğrencilere verilir. G notu ortalama hesaplarına katılmaz.

Karnede G harfi ne anlama gelir?

Ayrıca, proje notu da girilir. E-okulda eğer bir notunuzda "G" yazıyorsa, o not "0" demektir. Sınav notunda G yazarsa, karnendeki ortalamanı çok düşürür.