SCP Containment breach kaç gb?

İçindekiler:

  1. SCP Containment breach kaç gb?
  2. SCP 049 gerçek mi?
  3. Keter ne demek SCP?
  4. SCP 001 nedir?
  5. SCP Öklid nedir?
  6. SCP güvenli nedir?
  7. SCP apollyon nedir?
  8. SCP neyin kısaltması?
  9. SCP 6789 nedir?
  10. SCP 3999 nedir?
  11. SCP 999 nedir?
  12. SCP 0.02 nedir?
  13. SCP 49 kimdir?
  14. SCP-079 nedir?
  15. SCP nedir ekşi sözlük?
  16. SCP kavramının açılımı ve Türkçe karşılığı nedir?
  17. SCP açılımı nedir?

SCP Containment breach kaç gb?

Depolama: 4 GB kullanılabilir alan.

SCP 049 gerçek mi?

Not: SCP'ler gerçek değildir, kurgudan ibarettir. Özel saklama prosedürleri: SCP-049 Site 19 Araştırma Sektör 2'de standart güvenlikli insansı muhafaza hücresinde tutulmalıdır. ... Açıklama: SCP-049, yaklaşık 1.

Keter ne demek SCP?

Keter (Bazen “taç” diye de adlandırılır) SCP'nin hiçbir şekilde kontrol altına alınamadığını ve çok tehlikeli bir durumda olduğunu, çok büyük zararlara neden olabileceğini gösteren ibaredir.

SCP 001 nedir?

SCP-001'in doğasına dair tüm dosyalar, dosyaya erişmeye çalışan yetkili olmayan herhangi bir personelin kalbinin durmasına neden olacak şekilde tasarlanmış bir memetik öldürücü madde olan yem/yemler içerir.

SCP Öklid nedir?

Euclid(Öklid): Anormal etkileri henüz tam belirlenmemiş olan, tehlikeli olabilen, fakat Keter kadar güçlü bir tehdit barındırmayan SCP kategorisidir. ... Çeşitli durumlar haricinde kontrol altına alınabilir.

SCP güvenli nedir?

Güvenli. Güvenli sınıfı SCPler kolay ve güvenli bir şekilde muhafaza edilmiş anomalilerdir. Bunun sebebi genellikle Vakfın artık nesneyi saklaması için özel kaynaklar veya nesnenin özel ve bilinçli bir aktivasyon ya da tetikleme gerektirmeyecek kadar iyi araştırdığı içindir.

SCP apollyon nedir?

SCP bir Wikidot sayfasıdır. ... Safe: Kaçma ihtimali olmayan SCP'ler. Apollyon: Muhafaza edilemeyen SCP'ler (başka böyle sınıflar var fakat genellikle bu sınıf tercih ediliyor) Neturalized: Yok edilmiş gücünü kaybetmiş SCP'ler.

SCP neyin kısaltması?

SCP kısaltmasının açılımı Secure, Contain, Protect şeklindedir. Türkçe olarak hemen hemen Güvence altına al, muhafaza et, koru anlamına gelir. ... Bu da özel saklama prosedürleri anlamına gelir ve belgelerde SCP nesnelerinin nasıl muhafaza edilmesi gerektiğini anlatan kısmın ismidir.

SCP 6789 nedir?

Tanımlama: SCP-6789, 10.

SCP 3999 nedir?

Özel Saklama Prosedürleri: SCP-3999 bulunduğumuz anda muhafaza edilemez ve ZK sınıfı gerçekliğin-sonu senaryosu yaratma tehlikesi barındırır. ... Bazı teorilere göre Araştırmacı Talloran herkesten izole bir ortamda hızlıca kendisini öldürürdüğünde SCP-3999 sistemden kaldırılacaktır.

SCP 999 nedir?

Açıklama: SCP-999, fıstık ezmesine benzer bir kıvama sahip, yaklaşık 54 kg (120 lbs) ağırlığında, yarı saydam, turuncu renkte, büyük, şekil alabilen jelatinimsi bir kütledir. Nesnenin büyüklüğü ve şekli sıkça değişir, ancak çoğu zaman büyük bir puf koltuğun boyutuna gelir.

SCP 0.02 nedir?

Açıklama: SCP-002, 60 m³ (yada 2000 ft³) boyutunda tümörümsü bir et yığınıdır. Yanındaki demir bir kapı içine girişi sağlar. İçi düşük bütçeli, mütevazı bir apartman dairesi görünümündedir.

SCP 49 kimdir?

Açıklama: SCP-049 1.

SCP-079 nedir?

Açıklama: SCP-079, 1987'de üretilmiş Exidy Sorcerer marka bir mikrobilgisayardır. 1981'de sahibi █████ ██████ (vefat etti), ███'e katılan ikinci sınıf bir üniversite öğrencisi , bir tür yapay zeka üretmeye kalkışarak bilgisayarı aldı. Notlarına göre planı kendini zaman geçtikçe sürekli geliştiren bir kod yazmaktı.

SCP nedir ekşi sözlük?

scp foundation, 'anormal' olarak tanımlanabilecek muhtelif eşyaları, insanları, varlıkları vb. koruma, kontrol altına alma ve gerek onları insanlığın geri kalanından, gerekse insanlığı onlardan koruma amaçlı bir organizasyondur (scp'nin açılımı 'secure, contain, protect' yani 'bul, kontrol altına al ve koru' ...

SCP kavramının açılımı ve Türkçe karşılığı nedir?

SCP kısaltmasının açılımı Secure, Contain, Protect şeklindedir. Türkçe olarak hemen hemen Güvence altına al, muhafaza et, koru anlamına gelir. Bunlar SCP vakfının temel ilkesidir. Tespit edilen SCP'ler bulunur, güvence altına alınır, muhafaza edilir ve dış etmenlerden izole edilerek korunurlar.

SCP açılımı nedir?

SCP, açılımı Secure Copy Protocol olan ve Güvenli Kopyalama Protokolü anlamına gelen, iki farklı Linux tabanlı bilgisayar veya sunucu arasındaki dosya aktarım aracıdır. FTP alternatifi olarak düşünülebilir. Secure Copy , SSH Protokolünü kullandığı için güvenli bağlantı sağlamaktadır.