Istanbuldan Ayvalık sarımsaklıya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan Ayvalık sarımsaklıya nasıl gidilir?
  2. Istanbuldan Balıkesir Ayvalık Nasıl Gidilir?
  3. Istanbuldan sarımsaklıya arabayla nasıl gidilir?
  4. Ayvalık otogardan Sarımsaklı'ya nasıl gidilir?

Istanbuldan Ayvalık sarımsaklıya nasıl gidilir?

İstanbul'dan, Sarımsaklı'ya hızlı feribotlarla da ulaşım mümkün. Yenikapı-Bandırma arasında sefer düzenleyen feribottan indiğinizde Bandırma'dan Sarımsaklı'ya Susurluk-Balıkesir üzerinden yaklaşık 3,5 saatte ulaşabilirsiniz.

Istanbuldan Balıkesir Ayvalık Nasıl Gidilir?

İstanbul Yenikapı ve Bostancı'dan kalkan deniz otobüsleri ile yaklaşık 2 saatte Bandırma'ya geçebilir, buradan 3 saatlik bir yolculuk ile Ayvalık'a ulaşabilirsiniz. Midilli Adası'ndan feribot ve deniz otobüsleri ile Ayvalık'a yaklaşık iki saatte ulaşmak mümkündür.

Istanbuldan sarımsaklıya arabayla nasıl gidilir?

İstanbul'dan Sarımsaklı'ya aracınızla ulaşmak için iki alternatif daha bulunuyor: Uzun mesafeli olan; İstanbul > İzmit > Bursa > Balıkesir > Edremit > Ayvalık > Sarımsaklı istikameti. Bu mesafe yaklaşık 527 km. Kısa mesafeli olan ise: İstanbul > Tekirdağ > Çanakkale > Ayvalık > Sarımsaklı istikameti ve 482 km.

Ayvalık otogardan Sarımsaklı'ya nasıl gidilir?

Şehirlerarası otobüs kullanacaksanız Ayvalık otobüslerini tercih edip Ayvalık'tan sonra Sarımsaklı dolmuşlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca İstanbul'dan direk şehirlerarası otobüs ile Bursa'ya gidilip oradan Ayvalık ya da Sarımsaklı otobüsleri ulaşım sağlanabilir.