Bağkur numarası nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Bağkur numarası nasıl öğrenilir?
  2. Alo 170 hangi illerde var?
  3. Bağkur numarası kaç?
  4. Bağkur kaydı nasıl alınır?
  5. Bağ-Kur bildirimi nasil yapilir?
  6. Bağkur kaydı nereden yapılır?

Bağkur numarası nasıl öğrenilir?

– Öncelikle https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-kurumu linki ile e-devlet'in Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına girin. – Daha sonra karşınıza çıkan seçenekler arasında primlerini hangi sigorta biriminden ödeniyorsa (4A,4B ya da 4C) onu bulmanız gerekiyor.

Alo 170 hangi illerde var?

Çağrı merkezinde, Ankara, Bayburt, Elazığ, Karaman, Kütahya, Muş, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Zonguldak olmak üzere 10 ilde bin 567 personel hizmet veriyor.

Bağkur numarası kaç?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

Bağkur kaydı nasıl alınır?

Kişilerin isteği üzerine e-Devlet sistemi dışında il ve ilçelerde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezleri'nde bulunan Bağ-Kur birimine başvuruda bulunarak Bağ-Kur tescil kaydı sorgulama işlemlerini yapmaları da mümkündür.

Bağ-Kur bildirimi nasil yapilir?

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlükleri'ne gidilerek SGK çatısı altında bulunan Bağ-Kur şubesinden 4B başvuru formu alarak eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalıdır. Kişilerin yönlendirileceği vergi dairesi ya da sicil memurlukları gibi kurumların birinden onay alınması gerekmektedir.

Bağkur kaydı nereden yapılır?

E-Devlet Panelinden Bağkur Tescili İçin Başvuru Sisteme giriş yaptıktan sonra sizden 4b isteğe bağlı bağkur başvuru ile bilgilendirme sayfası açılacaktır, eğer belirtilen şartları taşıyorsanız bağkur kaydınızı oluşturabilirsiniz.