Dünyanın en iyi kızı kim?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en iyi kızı kim?
  2. Google Asistan dünyanın en güzel kızı kim?
  3. Dünyanın en güzel çocuğu kim?
  4. Türkiye'nin en güzel kızı kim 2021?

Dünyanın en iyi kızı kim?

Fransız model Thylane Lena-Rose Blondeau, şöhrete henüz 4 yaşındayken kavuşmuştu. Fransız tasarımcı Jean Paul Gaultier'nin defilesinde podyuma çıkmıştı. Futbolcu Patrick Blondeau ve sunucu Veronika Loubry'nin kızı Blondeau'ya, “dünyanın en güzel kızı” olarak nitelendiriliyordu.

Google Asistan dünyanın en güzel kızı kim?

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan Kristina Pimenova, hem dünyanın en küçük mankeni hem de dünyanın en güzel kızı olarak biliniyor. Eski bir futbolcu babası Ruslan Pimenov ve model Glikeriya Shirokova'nın ikinci kızları olarak 27 Aralık 2005 yılında dünyaya geldi.

Dünyanın en güzel çocuğu kim?

Rusya'da yaşayan 6 yaşındaki Anastasya Knyazeva, 10 yaşındayken bir dergisinin en genç modeli olarak seçildi... Anastasya Knyazeva, Dünyanın yeni en güzel kız çocuğu olarak anılıyor. Instagram'da 603 binde takipçisi olan Anastasya, güzelliği ile görenleri hayran bırakıyor.

Türkiye'nin en güzel kızı kim 2021?

Miss Turkey 2021 yarışmasında 20 finalist birincilik için podyuma çıktı. Dün akşam gerçekleşen final gecesinde 14 numara ile yarışan Dilara Korkmaz, Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Türkiye'nin 2021 yılı tescilli güzeli seçilen 14 numaralı Dilara Korkmaz, üniversite eğitimine devam ediyor.