Zıtromax ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zıtromax ne işe yarar?
  2. Zıtromax 200 mg 5ml ne ise yarar?
  3. Zitromax hangi grup antibiyotik?
  4. Pfizer zithromax nedir?
  5. Azeltin 500 mg nedir?
  6. AZİTRO 500 mg 3 film tablet ne işe yarar?
  7. AZİTRO 500 mg 3 film tablet ne ise yarar?
  8. Azeltin 500 mg ne ise yarar?

Zıtromax ne işe yarar?

ZITROMAX günlük tek doz olarak alınmalıdır. Chlamydia trachomatis, Haemophilus ducreyi veya duyarlı Neisseria gonorrhoeae kaynaklı cinsel temasla bulaşan hastalıkların tedavisi için doz, ağızdan bir kere alınan 1000 mg'dır.

Zıtromax 200 mg 5ml ne ise yarar?

ZITROMAX, duyarlı organizmalara bağlı enfeksiyonlarda; bu arada, bronşit, S.pneumonia veya H.influenza'nın neden olduğu hafif şiddette toplumda kazanılmış pnönomi vakaları gibi alt solunum yolu enfeksiyonlarında; deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarında; otitis media'da ve farenjit / tonsilit ve sinüzit dahil üst solunum ...

Zitromax hangi grup antibiyotik?

Azitromisin azalid grubu makrolid antibiyotiktir.

Pfizer zithromax nedir?

'Azitromisin' (Zitromax) isimli ilaç, bronşit ve sinüzit gibi sık görülen enfeksiyonların tedavisinde kullanılıyor.

Azeltin 500 mg nedir?

4.1. Streptococcus pyogenes'in neden olduğu farenjit/tonsilit tedavisinde penisilin alerjisi varlığında kullanılır. AZELTİN®, erkeklerde ve kadınlarda cinsel temasla bulaşan ve Chlamydia trachomatis'e bağlı, komplike olmayan genital enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

AZİTRO 500 mg 3 film tablet ne işe yarar?

azitromisin, bir dizi bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Buna orta kulak enfeksiyonları, strep boğaz, pnömoni, gezgin ishali ve diğer bazı bağırsak enfeksiyonları dahildir.

AZİTRO 500 mg 3 film tablet ne ise yarar?

Streptococcus pyogenes'in neden olduğu farenjit/tonsilit tedavisinde penisilin alerjisi varlığında kullanılır. AZİTRO, erkeklerde ve kadınlarda cinsel temasla bulaşan ve Chlamydia trachomatis'e bağlı, komplike olmayan genital enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

Azeltin 500 mg ne ise yarar?

Streptococcus pyogenes'in neden olduğu farenjit/tonsilit tedavisinde penisilin alerjisi varlığında kullanılır. AZELTİN®, erkeklerde ve kadınlarda cinsel temasla bulaşan ve Chlamydia trachomatis'e bağlı, komplike olmayan genital enfeksiyonların tedavisinde endikedir.