Ekşioğlu inşaat sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Ekşioğlu inşaat sahibi kim?
  2. Ekşioğulları nereden gelmiştir?
  3. Oktay Ekşioğlu kimdir?
  4. Ilhan Ekşioğlu aslen nereli?
  5. Kemal Ekşioğlu kim nereli?
  6. Imdat Ekşioğlu kimdir?
  7. Ilhan Ekşioğlu nun babası kimdir?
  8. Ilhan Ekşioğlu ne iş yapar?
  9. Imdat Vakfı kimin?
  10. Yüksel Ekşi kimdir?
  11. Ilhan Ekşioğlu kaç çocuğu var?
  12. Selim Kosif Kimdir Nereli?

Ekşioğlu inşaat sahibi kim?

İş insanı Cihan Ekşioğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Cihan Ekşioğlu EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanıdır. EKBA Holding ağırlıklı olarak inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir ve Türkiye'nin bazı bölgelerinde kentsel dönüşüm projeleri yürütmektedir. İşte Cihan Ekşioğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Ekşioğulları nereden gelmiştir?

Tarihi. Trabzon Pontus Rum Devletinin 1461 yılında fethedilmesi sonrası bölgedeki Müslüman nüfusun artırılması çalışmaları çerçevesinde bir rivayete göre Konya Karaman'da, bir başka rivayete göre Toros'larda ikamet etmekte olan Ekşioğlu ailesi Trabzon Dernekpazarı ilçesine bağlı Kondu nahiyesine yerleştirilmiştir.

Oktay Ekşioğlu kimdir?

Oktay Sinanoğlu (, Bari - , Miami, Florida), Türk kimya mühendisi ve akademisyen. Kimya, moleküler biyofizik, biyokimya ve matematik alanlarında dersler vermiştir. 1975 yılında özel kanunla Oktay Sinanoğlu'na ilk ve tek Türkiye Cumhuriyeti Profesörü unvanı verilmiştir.

Ilhan Ekşioğlu aslen nereli?

İlhan Yüksel Ekşioğlu Kimdir ? Fenerbahçe'nin Asbaşkan ve Stat ve Tesisler Sorumlusu olan Ekşioğlu Istanbul, 29 Temmuz 1966 yılında İstanbul'da hayata merhaba dedi. İşletme Fakültesi mezunu olan İlhan Ekşioğlu evli ve 1 kız çocuk babası.

Kemal Ekşioğlu kim nereli?

Kemal Ekşioğlu kimdir? Kemal Ekşioğlu 23 yıldır dünya üzerinde yaşamakta olan İstanbul'da ikamet eden zaman zaman da öğrencilik yapan bir insan evladıdır.

Imdat Ekşioğlu kimdir?

Amelelikten, ustalığa, oradan da yöneticiliğe varana dek inşaatçılık alanında her kademede görevler aldı. 1996 yılından beri, babası ve kardeşleri ile beraber kurdukları Hakkı Ekşi Gayrimenkul ltd.şti..'de şirket müdürü görevini yürütmektedir.İmdat Ekşi, aynı zamanda değişik vakıf, dernek, sivil toplum kuruluşları ve ...

Ilhan Ekşioğlu nun babası kimdir?

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu'nun babası Aslan Ekşioğlu vefat etti.

Ilhan Ekşioğlu ne iş yapar?

İş hayatı boyunca turizm ve tekstille uğraşan ve bu alanlarda da oldukça başarılı olan Ekşioğlu Fenerbahçe yönetimine 2001 yılında yedek üye olarak girdiği Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe Spor Kulübüyönetim kuruluna 2002'den itibaren asil üye olarak (asbaşkan ve stat ve tesisler sorumlusu, muhasip üye) ...

Imdat Vakfı kimin?

Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı, üstlendiği hayır işlerinin yürütülmesi ve sistematik bir şekle sokulması amacıyla 2003 yılında, Hakkı Ekşi önderliğinde, İbrahim Ekşi, İmdat Ekşi, Süleyman Ekşi, Yüksel Ekşi ve İ. Hakkı Ekşi tarafından kuruldu.

Yüksel Ekşi kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel EKŞİ, Rize İkizdere ilçesi Tulumpınar köyünde doğdu. İlköğrenimini Erzurum'da, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Kendisi şu anda, her biri bulunduğu sektörde zirvede olan şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. ...

Ilhan Ekşioğlu kaç çocuğu var?

İlhan Ekşioğlu nerelidir, kaç yaşındadır. İşte İlhan Ekşioğlu hakkında merak edilenler. Fenerbahçe'de Asbaşkan ve Stat ve Tesisler Sorumlusu görevlerini yapmış olan Ekşioğlu 1966 yılında hayata merhaba dedi. İşletme Fakültesi mezunu olan İlhan Ekşioğlu evli ve 1 kız çocuk babası.

Selim Kosif Kimdir Nereli?

Aile kökenleri Rize'ye dayanan Selim Kosif, 1964'te İstanbul'da dünyaya geldi. Lise sonrası yüksek öğrenimini kısa bir süre Almanya'da yaptıktan sonra ABD, Los Angeles'ta tamamladı.