Xiaomi nasıl bir markadır?

İçindekiler:

  1. Xiaomi nasıl bir markadır?
  2. Xiaomi gerçek mi sahte mi?
  3. Xiaomi kime ait?
  4. Xiaomi MSA durduruldu hatası nedir?

Xiaomi nasıl bir markadır?

Xiaomi Corporation, Nisan 2010'da Lei Jun tarafından kurulmuş ve merkezi Pekin'de bulunan Çinli bir elektronik şirketidir. ... Xiaomi daha sonra 100 milyondan fazla akıllı cihazı bağlayan akıllı ev (IoT) cihaz ekosistemi de dahil olmak üzere daha geniş bir tüketici elektroniği yelpazesi geliştirdi.

Xiaomi gerçek mi sahte mi?

Yeni bir Xiaomi telefonu aldıysanız ve şüpheniz varsa kendi sitesinden imei veya seri numarası ile kontrol edebilirsiniz. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi IMEI sorgulandıktan sonra orijinaldir damgası geliyor. Sorguladığım imei Mi 8 Pro 8/128 e ait. Fotoğrafta da görebiliyorsunuz global ve orijinaldir diyor.

Xiaomi kime ait?

Xiaomi Inc. Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi. Xiaomi, akıllı telefonlar, mobil uygulamalar, dizüstü bilgisayarları ve birçok tüketici elektroniği tasarlar, geliştirir ve satışını yapar.

Xiaomi MSA durduruldu hatası nedir?

Xiaomi MSA durduruldu hatasının çözümü için ilk etapta Google Play Store'dan "Android System WebView" uygulamasını bularak güncelleme yapmak gerekiyor. ... Sorunun devam etmesi halinde Xiaomi'nin resmi internet adresinde yer alan çağrı merkezi aranabilir ya da ilgili satıcıdan teknik destek sağlanabilir.