Seksenler Rukiye kiminle evli?

İçindekiler:

  1. Seksenler Rukiye kiminle evli?
  2. 80 ler dizisi Rukiye kimdir?
  3. Seksenler dizisi Rukiye kaç yaşında?
  4. Ayşe Özlem Türkad kimdir?
  5. Özlem Türkad kaç yaşında?
  6. Tolunay Donat hasta mi?

Seksenler Rukiye kiminle evli?

2012 yılında TRT'de başlayan "Seksenler" dizisinde Rasim Öztekin'in eşi Rukiye Karakterini canlandırırken, Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Yasemin Çonka ile başrolde oynadı. Özlem Türkad, tarihinde Ömer Aldemir ile evleniyor.

80 ler dizisi Rukiye kimdir?

Seksenlerşu tarihten beri: 2012 Kocaman AilemYedi Numaraşu tarihten beri: 2000HanelerEsir Kalplerşu tarihten beri: 2006 Özlem Türkad/TV şovları

Seksenler dizisi Rukiye kaç yaşında?

48 yaşındadır. Asıl mesleği oyunculuktur. İşte Rukiye Türkad biyografisi: Ayşe Özlem Türkad 10 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Ayşe Özlem Türkad kimdir?

Ayşe Özlem Türkad (d. 10 Ağustos 1971; İstanbul), Türk tiyatrocu, sinema ve dizi oyuncusudur. Özellikle Seksenler dizisindeki Rukiye karakteri ile bilinen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar mezunu olan oyuncu, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev almaktadır.

Özlem Türkad kaç yaşında?

50 yaşında (10 Ağustos 1971) Özlem Türkad/Yaş

Tolunay Donat hasta mi?

TRT 1'de hafta içi her gün 17.00'da yayınlanan Seksenler dizisinde Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat yaşadığı hastalık sebebiyle diziye ara verdi. Oyuncunun 'miyelit' (omurilik iltihabı) hastalığı geçirdiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.