Doğan Burda ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Doğan Burda ne iş yapar?
  2. Doğan Burda kime ait?
  3. Doğan Burda Dergi Grubu'nun tüm dergileri 2020 yılı içerisinde toplam kaç adet satılmıştır?
  4. Dobur ne iş yapar?
  5. Burda medya kimin?
  6. Capital Dergisi Hangi grubun?
  7. Burda Medya kimin?
  8. Dobur satıldı mi?
  9. Atlas Tarih dergisi kimin?
  10. Chip Dergisi kaç ayda bir çıkıyor?
  11. Capital Dergisi kime ait?
  12. Fortune dergisi kimin?
  13. Dobur hisse cezası ne zaman bitiyor?
  14. Atlas Tarih ne kadar?
  15. Atlas Tarih kaç sayfa?
  16. CHIP Online kimin?
  17. Atlas dergisi ne kadar?
  18. Tarih dergisi kimin?
  19. CHIP Online güvenilir mi?

Doğan Burda ne iş yapar?

Doğan Burda. 13'ü uluslararası olan markamızla ve Türkiye'nin en eski ve köklü dergileriyle, Türkiye'nin lider ve en yaratıcı dergi grubuyuz. 2 haftalık ,15 aylık ve yılda 40'dan fazla dönemsel dergi yayınlıyoruz. Yıllık 12 milyon basılı dergi erişimi ve 15 milyondan fazla aylık dijital erişim ile pazarın lideriyiz.

Doğan Burda kime ait?

Doğan Burda Dergi; Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. ve Burda GmbH ortaklığından oluşuyor. Doğan Burda'nın 50'den fazla dergisi, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'nin çok geniş çaplı bir pazarlama-reklam organizasyonunun sinerjisinden faydalanıyor.

Doğan Burda Dergi Grubu'nun tüm dergileri 2020 yılı içerisinde toplam kaç adet satılmıştır?

Doğan Burda'da, tüm pazar içerisinde yayınladığı toplam 2 haftalık, 15 aylık ve 25 diğer çeşitli periyotlardaki dergileriyle beraber toplam 42 yayınıyla, 2020 yılının ilk yarısında 989 bin satış adedi (2019 yılının ilk yarısı: 1,2 milyon adet) gerçekleşmiştir Sektörün tamamı Covid-19 salgınından olumsuz etkilenmiştir.

Dobur ne iş yapar?

DOGAN BURDA DERGI YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.S.
BİST KoduDOBUR
Şirket ÜnvanıDOGAN BURDA DERGI YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.S.
Faaliyet AlanıDergi yayıncılığı ve pazarlama
Sermaye19.559.175 TL
Kuruluş Tarihi21.07.1988
8 satır daha

Burda medya kimin?

Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş., Doğan Yayın Holding A.Ş. ve Burda GmbH ortaklığında kurulan ve Türkiye'de dergi alanında faaliyet gösteren medya şirketidir.

Capital Dergisi Hangi grubun?

Bu dergi G+J International Magazines GmbH tarafından yayımlanmaktadır. Her türlü isim, marka ve konsept hakları G+J International Magazines GmbH'ye aittir.

Burda Medya kimin?

Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş., Doğan Yayın Holding A.Ş. ve Burda GmbH ortaklığında kurulan ve Türkiye'de dergi alanında faaliyet gösteren medya şirketidir.

Dobur satıldı mi?

DOBUR: Doğan Grubu satıyor.

Atlas Tarih dergisi kimin?

Atlas Tarih, Doğan Burda Dergi Yayıncılık tarafından Haziran 2010 tarihinde Türkiye'de yayımlanmaya başlanmış popüler tarih dergisidir. İlk birkaç sayısı aylık olarak çıkan dergi uzunca bir süredir 2 ayda bir yayımlanmaktadır.

Chip Dergisi kaç ayda bir çıkıyor?

Chip dergisi yılda 4 sayı çıkmaktadır. Hemen abone olun yılda 4 sayı adresinize kargo ücretsiz teslim edilsin. NEREDE O ESKİ CHİP!!!

Capital Dergisi kime ait?

Her türlü isim, marka ve konsept hakları G+J International Magazines GmbH'ye aittir. Herhangi bir metin ya da bölüm G+J International Magazines GmbH'nın izni olmaksızın alınmaz. Capital Dergisi'nin isim ve logosuna ait tüm ticari marka hakları G+J International Magazines GmbH'a aittir.

Fortune dergisi kimin?

Fortune, New York merkezli bir Amerikan iş dünyası dergisidir. 1929 yılında Henry Luce tarafından kuruldu. Şu anda Taylandlı işadamı Chatchaval Jiaravanon'un sahibi olduğu Fortune Media Group Holdings tarafından yayınlanmaktadır.

Dobur hisse cezası ne zaman bitiyor?

DOBUR payında 3 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak kredili işlem yasağı ve brüt takas önleyici tedbirleri uygulanacak. uygulanacak. tedbirleri uygulanacaktır. DOBUR payında tedbirin uygulanacağı son tarih 20'dir."

Atlas Tarih ne kadar?

Atlas Tarih, ayrıca her sayı koleksiyonerlerin özel arşivlerinden derleyerek hazırladığı fotoğraf albümleriyle, tarihin çeşitli dönemlerine ait görsel tanıklıkları okurlarına armağan ediyor. Atlas Tarih 2 ayda bir yayınlanmaktadır....DOĞAN BURDA.
Kategori:ATLAS TARİH , TÜM ÖZEL İLGİ DERGİLERİ
Fiyat:111,00 TL + KDV
2 satır daha

Atlas Tarih kaç sayfa?

162 sayfa büyük boy kuşe kağıda basılmış olan "Atlas Tarih" dergisi de hem dış görünüş hem de sayfa düzeni açılarından yukarıda adı geçen dergilere benzemektedir.

CHIP Online kimin?

Almanya'da CHIP Holding tarafından, Türkiye'de Doğan Burda Dergi tarafından yayımlanan dergi, farklı Avrupa ve Asya ülkelerinde de yayımlanmaktadır.

Atlas dergisi ne kadar?

DOĞAN BURDA
Kategori:ATLAS , TÜM DOĞA & GEZİ DERGİLERİ
Stok Durumu ::Stokta Var
Fiyat:204,00 TL + KDV
Seçenekler:Başlangıç Tarihi Seçiniz Ekim Başlangıç Tarihi Seçiniz Başlangıç Tarihi SeçinizEkim

Tarih dergisi kimin?

Tarih (dergi)
Derginin ilk sayısı olan Haziran 2014 sayısının kapağı.
EditörGürsel Göncü
YayımcıKaFa Grup
İlk sayıHaziran 2014
ÜlkeTürkiye
6 satır daha

CHIP Online güvenilir mi?

CHIPPIN ile alışveriş yapmam güvenli midir? Chippin, alışveriş yapmak için güvenli bir platformdur. ... Belirlediğin şifreyle Chippin'de güvenle mobil ödeme yapabilirsin.