Al Yazmalım çocuk kim?

İçindekiler:

  1. Al Yazmalım çocuk kim?
  2. Samet kimin kızı?
  3. Samet rolünü kim oynuyor?
  4. Elif Inci'nin babası kimdir?
  5. Bilal Inci'nin kizi kimdir?
  6. Elif Inci Aras kim?
  7. Ayça inci Bilal Inci'nin kızı mı?
  8. Bilal incinin kaç çocuğu var?
  9. Elif Inci Aras ne mezunu?
  10. Inci Aras kimdir?

Al Yazmalım çocuk kim?

Selvi Boylum Al Yazmalım filmiyle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Efsane filmde Türkan Şoray'ın oğlu Samet'i canlandıran kişi aslında küçük bir kızdı. Adı da Elif İnci.

Samet kimin kızı?

Türk sinemasının baş yapıtlarından 'Selvi Boylum Al Yazmalım'da küçük 'Samet'i, aslında bir erkek değil kız çocuğunun oynadığını duyan herkes çok şaşırıyor. Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki Samet karakterini, ünlü oyuncu Bilal İnci ile tiyatrocu Perihan Doygun'un kızı oynadı.

Samet rolünü kim oynuyor?

Elif İnciSelvi Boylum Al Yazmalım Samet/Canlandıran

Elif Inci'nin babası kimdir?

Bilal İnci Elif İnci/Babalar

Bilal Inci'nin kizi kimdir?

Elif İnci Bilal İnci/Kızları

Elif Inci Aras kim?

İzmir doğumlu olan Elif İnci Aras, Özel Ege Lisesi'nde aldığı eğitim sayesinde Almanca ve İngilizcenin yanı sıra biraz da İtalyanca öğrenme fırsatı bulmuş. Aldığı yabancı dil eğitimlerine devam etmeye karar vererek Almanca Öğretmenliği Bölümü'nde ihtisasını sürdüren Elif Hanım, Romanya'da da mikroekonomi almış.

Ayça inci Bilal Inci'nin kızı mı?

Kardeşi Ayçin İnci'de oyuncudur. Anne babası boşanmıştır. Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. 1997 yılında Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda kurs gördü. 1998-2001 senelerinde Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitimini tamamladı. 1 yılda Actor Studioda eğitim aldı.

Bilal incinin kaç çocuğu var?

Murat İnci Elif İnci Bilal İnci/Çocukları

Elif Inci Aras ne mezunu?

İzmir Kız Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü'nde lisansımı tamamladım.

Inci Aras kimdir?

İnci Aras 2011 yılında Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuş ve 2013 yılında aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2017 yılında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora eğitimini tamamlamıştır.