Ustabaşı ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Ustabaşı ne kadar maaş alır?
  2. Ustabaşı ne demek?
  3. Ustabaşı bulmacada nedir?
  4. Ustabaşı nasıl yazılır TDK?
  5. Ağır başlılık ne demek?
  6. Ağırbaşlı eş anlamlısı nedir?
  7. Vakar ne demek?
  8. Ağırbaşlı ne demek bulmaca?
  9. Çok konuşan bulmacada nedir?
  10. Bulmacada sevgili ne demek?
  11. Bulmacada kalori nedir?
  12. Bulmacada altın ne demek?
  13. Enerji bulmacada nedir?
  14. Bulmacada Buhran ne demek?
  15. Bulmacada boyut ne demek?
  16. Sifilis nedir bulmaca?
  17. Ayniyat nedir bulmaca?
  18. Ayniyat nedir ne demek?
  19. Yürürlükte olan bulmacada nedir?
  20. Bulmacada büyük zoka nedir?
  21. Güncel ne demek bulmaca?
  22. Eski dilde elma ne demek?
  23. Bulmacada maraba ne demek?
  24. Basmakalıp kelimesi ne anlama geliyor?
  25. Iranlı nedir bulmaca?
  26. Stenografi nedir bulmaca?

Ustabaşı ne kadar maaş alır?

İşin büyüklüğüne ve işin süresine göre ustabaşının aylık kazancı 5-10 bin TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Ustabaşı ne demek?

ustabaşı anlamı Bir iş yerinde çalışan ustaların başı olan ve onları denetleyen kimse: "Ustabaşı Salih Ağa, iri yumruğunu göğsüne vurarak..." -Y. Z. Ortaç.

Ustabaşı bulmacada nedir?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Ustabaşı nedir sorusuna verilecek cevap olarak FORMEN yazabilirsiniz.

Ustabaşı nasıl yazılır TDK?

Kelimenin doğru yazımı TDK'ya göre ustabaşı şeklindedir. Kelimenin diğer yazım şekilleri yanlıştır.

Ağır başlılık ne demek?

birl. i. Ağırbaşlı olma durumu, olgunluk, ciddiyet, vakar: Çoğu onun ağır başlılığını, nâmus ve fazîletini çekemezlerdi (Reşat N. Güntekin).

Ağırbaşlı eş anlamlısı nedir?

Ağırbaşlı kelimesinin eş anlamı nedir 7 adet karşılığı bulunmaktadır. Ağırbaşlı ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir; Ağırbaşlı sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler ciddi, erişkin, güvenilir, kamil, kritik, vakur ve yetkin sözcükleridir.

Vakar ne demek?

Vakar Kelimesinin Sözlük Anlamı Nedir? 1. Ağırbaşlılık, ağırbaşlı olma durumu. Vakarlı: Ağırbaşlı olan ve bu davranışı uygulayan kimse.

Ağırbaşlı ne demek bulmaca?

Bulmacada 'Ağırbaşlı' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Ağırbaşlı' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise VAKUR yazabilirsiniz.

Çok konuşan bulmacada nedir?

Cevap = Bulmacada Çok konuşan nedir sorusuna verilecek cevap olarak LAFEBESİ - DİLBEZE - ÇAÇARON - AYKIN - LAVGAR - ZEVZEK - RAAD yazabilirsiniz.

Bulmacada sevgili ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Bulmacada Sevgili' sorusunun cevabı olan 'YAR - TACİK - HABİP - DİLDAR - BUTA - AMANT' kelimesinin sözlükte eş anlamı nedir: YAR kelimesinin Eş Anlamlıları: Uçurum (6 harfli)

Bulmacada kalori nedir?

Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kalori' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise ısın yazabilirsiniz. Sözlükte ısın Nedir: Bir kilogram suyun sıcaklığını bir derece yükseltmek için gereken ısı miktarı, kalori.

Bulmacada altın ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Altın eski dil nedir sorusuna verilecek cevap olarak ZER yazabilirsiniz.

Enerji bulmacada nedir?

Bulmacada 'Enerji' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Enerji' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise erke yazabilirsiniz.

Bulmacada Buhran ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Buhran' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Buhran' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise KRİZ yazabilirsiniz.

Bulmacada boyut ne demek?

Cevap = Bulmacada Boyut nedir sorusuna verilecek cevap olarak EBAT - BUUT yazabilirsiniz. Boyut Bulmacada = Fotoğraf makinelerinde filmlerde ve fotoğraf kâğıtlarında büyüklüğün ölçüsünü ifade eden deyim nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Sifilis nedir bulmaca?

Bulmacada 'Sifilis' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Sifilis' sorusunun yanıtı 6 harflidir ve cevaba ise Frengi yazabilirsiniz.

Ayniyat nedir bulmaca?

1. Kullanılmaya, harcamaya uygun, taşınması kolay eşya, ayniyat.

Ayniyat nedir ne demek?

1. Taşınabilen, kullanılmaya, harcanmaya elverişli, para eden eşyâlar, mal olarak bulunan maddî varlıklar.

Yürürlükte olan bulmacada nedir?

Yürürlükte Olan Geçerli - Bulmaca Anlamı Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Yürürlükte Olan Geçerli nedir sorusuna verilecek cevap olarak MERİ - CARİ yazabilirsiniz.

Bulmacada büyük zoka nedir?

Verilmiş Cevaplar. Cevap : Bulmacada 'Büyük Zoka' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Büyük Zoka' sorusunun yanıtı 6 harflidir ve cevaba ise SİNARA yazabilirsiniz.

Güncel ne demek bulmaca?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Güncel nedir sorusuna verilecek cevap olarak AKTÜEL yazabilirsiniz.

Eski dilde elma ne demek?

Cevap = Bulmacada Eski dilde elma nedir sorusuna verilecek cevap olarak SİB yazabilirsiniz.

Bulmacada maraba ne demek?

Geçimini toprağı ekerek sağlayan kimse, rençber.

Basmakalıp kelimesi ne anlama geliyor?

BASMAKALIP NE DEMEK: 1- Özgünlüğü olmayan, değişiklik göstermeyen, bilineni tekrarlayan, harcıâlem, klişe.

Iranlı nedir bulmaca?

Verilmiş Cevaplar. Cevap : Bulmacada 'İranlı' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'İranlı' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise ACEM yazabilirsiniz.

Stenografi nedir bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Stenografi' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Stenografi' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise STENO yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 10 harfli ise cevaba Stenografi yazabilirsiniz.