Garanti belgesi ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Garanti belgesi ne ise yarar?
  2. 1 yıl garanti olur mu?
  3. Samsung telefonlar hangi garanti kapsamında?
  4. Samsung cep telefonu şarj aleti garanti kapsamında mı?
  5. Samsung fatura olmadan garanti olur mu?
  6. Samsung kulaklık garanti kapsamında mı?
  7. Telefon garantisine kulaklık dahil mi?
  8. Samsung garanti kaç gün sürer?
  9. Kulaklık garanti kapsamına girer mi?
  10. iPhone 11 kulaklık Garantiye girer mi?
  11. Garanti şarj aletini karşılar mı?
  12. Huawei garanti neyi kapsar?
  13. Açılan telefon garantiye girer mi?
  14. Telefon ısınması Garantiye girer mi?
  15. Huawei Türkiye Garanti ne demek?
  16. Huawei Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?
  17. Oppo Türkiye garantili ne demek?
  18. Xiaomi Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?
  19. Xiaomi Türkiye servisi var mı?
  20. Xiaomi Türkiye resmi distribütörü kim?
  21. Xiaomi Türkiye garantisi KVK mı?
  22. Xiaomi Türkiye garantisi kim?
  23. KVK telefon ne demek?
  24. KVK ya giden telefon ne zaman gelir?

Garanti belgesi ne ise yarar?

İmalatçı - üretici veya ithalatçıların, sattıkları, ürettikleri ve/veya ithal ettikleri mallar için düzenlenen ve malın garanti süresi içerisinde meydana gelebilecek arızalarla ilgili olarak en az iki yıl süreyle (veya özelliği nedeniyle belirlendiği ölçü birimi içerisinde,) malın ücretsiz olarak yenisi ile ...

1 yıl garanti olur mu?

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır. ... (3) Malın arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

Samsung telefonlar hangi garanti kapsamında?

Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.

Samsung cep telefonu şarj aleti garanti kapsamında mı?

Şarj aletinde kırık ya da çizik gibi durumlar mevcutsa değişim ya da tamir işlemleri garanti kapsamına girmemektedir. Fakat henüz yeni alınmış bir Samsung cihazın şarj soketinde bozulma durumu mevcutsa o zaman garanti süreci işleyebilir.

Samsung fatura olmadan garanti olur mu?

fatura şart değil. sonuçta garanti belgesi varsa ürünün Türkiye'ye resmi ithalatla geldiği belli oluyor. ürünü satın aldıktan sonra mağazadan ayrılmadan kutu içeriğindeki garanti belgesine mağazanın kaşe, imza ve günün tarihini aldığınız sürece başka birşeye gerek kalmaz.

Samsung kulaklık garanti kapsamında mı?

Evet, cevabı alabildim. "Aksesuarın tek başına garantisi bulunmamaktadır. Telefonunuz ile birlikte servise başvurduğunuzda? aksesuar orijinal ise garanti süreleri içerisinde kullanıcı hatası olmayan arızaların hepsi garantiden yapılmaktadır.

Telefon garantisine kulaklık dahil mi?

Buna şarj aletleri ve dolayısıyla kulaklıklar da dahil durumda. Dolayısıyla arızalanan kulaklığınızı eğer telefonunuz hâlâ garanti kapsamındaysa Apple ile görüşüp değiştirebiliyorsunuz. Bu Samsung, LG veya Sony gibi diğer akıllı telefon markaları için de benzer.

Samsung garanti kaç gün sürer?

Fakat servisin elinde bekleyen cihaz sayısı ve sizin cihazınızın parça bekleme süresi gibi önemli durumlarda göz önünde bulundurulmalıdır. Marka şirketlerinin sözleşmelerine göre ortalama bir cep telefonu garantiden 3-7 gün içerisinde gelmektedir.

Kulaklık garanti kapsamına girer mi?

Kulaklık tamir ediliyor mu? Kulaklıklar tamir edilmemektedir, yapılan inceleme sonucunda fiziksel olarak bir hasar yoksa garantinizde devam ediyorsa yenisini gönderiyorlar.

iPhone 11 kulaklık Garantiye girer mi?

iPhone Kulaklık Garanti Kapsamı Apple tüm iPhone'larda bugüne kadar kutu içeriğine kulaklıklarını dahil etmiştir. ... Bu da akıllara iPhone kulaklıkları garantiye girer mi sorusunu getiriyor. Evet, Apple, iPhone kutu içeriğine dahil etmiş olduğu kulaklıkları garanti kapsamına almaktadır.

Garanti şarj aletini karşılar mı?

Telefonun şarj adaptörü ve usb kablosu da garanti kapsamına giriyor. Yine telefonunuzun garanti süresi kadar 24 ay garantisi bulunuyor. Dikkat etmeniz gereken bazı garanti durumları bulunuyor. Şarj adaptörünün prize giren uçlarının kırık olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Huawei garanti neyi kapsar?

a) Ürünü satın aldıktan sonra size teslim edildiği tarihten itibaren 2 yıl içerisinde garanti dahili arızalarda Huawei Yetkili Servisleri'nden ücretsiz olarak sınırsız faydalanabilirsiniz. Garanti harici arızalarda ücretli onarım için faydalanabilirsiniz.

Açılan telefon garantiye girer mi?

Cep telefonunun açılma durumu sonrasında cihazınız garanti kapsamı dışında kalacaktır. Eğer cihaz açılışı sonrasında bir müdahale görmedi ise bazı firmalar bu durumu anlayamazlar ve garanti kapsamında onarımını yaptırabilirsiniz.

Telefon ısınması Garantiye girer mi?

Çok ısınan telefon garantiye girer mi ? Eğer telefonunuzdaki ısınma arızasından şikayetciyseniz ve cep telefonunuz garanti kapsamında ise yetkili servisler kullanıcı hatasından kaynaklanmayan arızalar için herhangi bir ücret almamakta.

Huawei Türkiye Garanti ne demek?

Şti. firmasının garantisi altındadır. “Huawei Türkiye Garantili” ürünlerde 2 yıl süresince, Türkiye geneline yayılmış Huawei Yetkili Servisi'nden garanti kapsamı dahilinde ücretsiz faydalanabilirsiniz. 2 yıl sonrasında ise Huawei yetkili servislerinden ücretli bir şekilde faydalanmaya devam edebilirsiniz.

Huawei Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

IMEI numarasını öğrenmek için arama kısmına “*#06#” yazıp, arama tuşuna basmanız yeterli. Karşınıza çıkacak olan 14 ya da 16 haneli bu kodu, cihazınızın kimlik numarası olarak düşünebilirsiniz. Huawei Türkiye garanti işlemi sorgusu için telefon faturası ya da başka herhangi bir belge gerekmiyor.

Oppo Türkiye garantili ne demek?

1. OPPO, Ürünlerin normal kullanım koşullarında malzeme ve işçilik kusurları olmadığını garanti eder ve garanti süresi boyunca (aşağıda tanımlanmıştır) Ürünün ilgili Kullanım Kılavuzuna uygun olarak kullanılması halinde garanti geçerlidir. ...

Xiaomi Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.

Xiaomi Türkiye servisi var mı?

Xiaomi yetkili servisi ülkemizde Etiler ve Kadıköy ile Kızılay Ankara ve Çankaya İzmir ile Adana ve Bursa'da yer alıyor. Aslında yeterli bir servis ağı olduğunu şimdilik söyleyebiliriz. İsterseniz Evofone ile iletişime geçebilir ve 59 numaralı hattan teknik bilgi alabilirsiniz.

Xiaomi Türkiye resmi distribütörü kim?

Evofone | Xiaomi Türkiye Resmi Distribütörü

Xiaomi Türkiye garantisi KVK mı?

Xiaomi türkiye garantisi diye bir garanti servisi yok. Adı geçen kvk olsun yada Gen-Pa, evobt veya delta ; hepsi ithalatçı garanti kapsamındadır.

Xiaomi Türkiye garantisi kim?

Xiaomi Türkiye garantisi resmi olarak EVOFONE'da bulunmaktadır. Bu bakımdan Türkiye garantili ifadelerinde başvuru yapılacak olan resmi mercii EVOFONE olmaktadır.

KVK telefon ne demek?

K.V.K açılımı aslında Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavela'nın soy adlarının baş harflerinden meydana gelmektedir. Bu isim aslında ülkemizin cep telefonu distribütörüdür. ... KVK bir cep telefonu distribitörü olduğu için birçok telefon markası KVK ile anlaşmalı çalışır ve garanti hizmeti sunmaktadır.

KVK ya giden telefon ne zaman gelir?

Cihazımı servise bırakacağım. En kısa sürede ne zaman alabilirim? Servise bırakıldığı tarih itibari ile yasal onarım sürecimiz 20 iş günüdür.