Avşa adası hangi belediyeye bağlı?

İçindekiler:

  1. Avşa adası hangi belediyeye bağlı?
  2. Marmara Adalar Belediyesi nereye bağlı?
  3. Ekinlik Adası nerede?
  4. Marmara Adası nüfusu kaç?
  5. Avşa adası hangi ilimize bağlı?
  6. Süleyman Aksoy nereli?
  7. Marmara Adası Kaymakamı kim?
  8. Ekinlik Adası Nasıl Gidilir?
  9. Istanbuldan Ekinlik adasına nasıl gidilir?
  10. Avşa adası hangi ilçeye bağlı?
  11. Istanbul Balıkesir Avşa kaç saat?
  12. Süleyman Aksoy kim?
  13. Göksel Yüksel Kimdir?
  14. Hasan Uğuz kimdir?

Avşa adası hangi belediyeye bağlı?

Avşa Adası belediye yönetimi Marmara Adalar Belediye Başkanlığı tarafından yürütülmektedir. Balıkesir ilinin Büyükşehir olması ile birlikte Avşa Adası; Marmara Adalar Belediyesi'nin bir mahallesi olmuştur Marmara Adalar Belediye Başkanı Ak Parti'den olup 2014 yılından beri Süleyman Aksoy'dur.

Marmara Adalar Belediyesi nereye bağlı?

Marmara Adası, Marmara Denizi'nin güneybatısında bulunan Marmara Adaları'nın en büyüğü ve Balıkesir'e bağlı olan bir adadır.

Ekinlik Adası nerede?

Ekinlik adası, Marmara Denizi'nde Avşa adasının kuzey batısında ve Marmara adasının güneybatısında kalan küçük bir adadır.

Marmara Adası nüfusu kaç?

Marmara Nüfusu - Balıkesir. Marmara nüfusu 2020 yılına göre 9.973. Bu nüfus, 5.326 erkek ve 4.647 kadından oluşmaktadır.

Avşa adası hangi ilimize bağlı?

Avşa adası, İstanbul'a deniz otobüsüyle 2,5 saat, Erdek'e ise gemiyle 1 saat 50 dakika uzaklıktadır. Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı bir yerleşim yeridir. İlçe merkezine 11 km, il merkezine 155 km uzaklıktadır.

Süleyman Aksoy nereli?

25 Ağustos 1965 yılında Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğdu. İlkokulu Hasan Tahsin Kırali İlkokulu'nda, orta ve lise öğrenimini ise Sürmene Lisesi'nde tamamladı. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

Marmara Adası Kaymakamı kim?

Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel Oldu.

Ekinlik Adası Nasıl Gidilir?

Ekinlik adasına deniz doluyla İdo İstanbul deniz otobüsleri ve Arabalı feribotlarla gidebilirsiniz. Kış aylarında İdo çalışmamaktadır. Yerel balıkçı tekneleri ile Marmara Adası ve Avşa Adasından ulaşım sağlanır. Erdek Marmara çalışan Gestaş'ta sefer tarifesine Ekinlik Adasını eklemiştir.

Istanbuldan Ekinlik adasına nasıl gidilir?

İstanbul'dan, Avşa'ya deniz otobüsüyle; 3 saatte ulaşılabilmektedir. Tekirdağ ve Erdek'ten, Ekinlik'e ulaşım da; yaklaşık olarak 3 saat sürmektedir. İDO Ekinlik Adası iskelesi yapıldıktan sonra, İDO seferlerinin de varlığıyla; günümüzde adaya ulaşım sorunsuz yapılmaktadır.

Avşa adası hangi ilçeye bağlı?

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı bir yerleşim yeridir. İlçe merkezine 11 km, il merkezine 155 km uzaklıktadır. Avşa adasının diğer adı "Türkeli" adasıdır. Fakat "Türkeli" ismi "Avşa" olarak değişmiştir.

Istanbul Balıkesir Avşa kaç saat?

Avşa'ya en çabuk ve en zahmetsiz gidiş şekli İDO feribotlarıyla mümkün. İstanbul'dan deniz otobüsleriyle toplamda 3,5 saatte Avşa'ya ulaşılabiliyor.

Süleyman Aksoy kim?

Süleyman AKSOY 25.08.1965 yılında Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğdu. İlköğrenimimi Hasan Tahsin Kırali ilkokulunda; orta öğrenim ve lise öğrenimimi ise Sürmene Lisesi'nde tamamladı. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Göksel Yüksel Kimdir?

14.03.1992 tarihinde Edirne'de doğdu.İlk ve Orta öğrenimini Edirne'de tamamladı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak,Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. ...

Hasan Uğuz kimdir?

Kaymakamımız Hasan UĞUZ; 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Görevine Nevşehir Valiliği'nde başlayan Hasan UĞUZ, Kayseri'nin Bünyan ve Bursa'nın Gürsu ilçelerindeki refikliğinin ardından Düzce'nin Çilimli ilçesinde kaymakam vekilliği yapmıştır. ...