Arçelik Bulaşık Makinesi süzgeci nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Arçelik Bulaşık Makinesi süzgeci nasıl çıkar?
  2. Bulaşık makinesi filtresi nedir?
  3. Altus bulaşık makinesi filtresi nasıl çıkarılır?
  4. Bulaşık makinesi filtresi kaç günde temizlenir?
  5. Finish makina temizleyicisi nasıl kullanılır?

Arçelik Bulaşık Makinesi süzgeci nasıl çıkar?

Bulaşık makinenizi açma-kapama düğmesinden kapayın. Makinenin fişi ulaşabileceğiniz bir yerdeyse prizden çıkarın. Makinenin kapağını açarak, bulaşıkların yerleştirildiği alt sepeti çekin. Sepetin altında bulunan bardak şeklindeki süzgeci tutup yerinden çıkarın.

Bulaşık makinesi filtresi nedir?

Evde bulaşık makinesi temizliği yaparken aksatılan bir diğer bölüm ise makinenin filtresidir. Filtre bölümü makinenin giderlerinin tıkanmasını önleyen ve yemek kalıntılarının giderlere karışmasını engelleyen bölümdür.

Altus bulaşık makinesi filtresi nasıl çıkarılır?

Atık filtresi, makinenin tabanında bulunur ve düzenli olarak temizlenmelidir. Filtreye ulaşmak için alt sepeti öne çekebilir ya da çıkarabilirsiniz. Filtreyi çevirerek yerinden sökebilir ve elinizde yıkayabilirsiniz. Kuruduktan sonra ise filtreyi makineye tekrar yerleştirebilirsiniz.

Bulaşık makinesi filtresi kaç günde temizlenir?

Filtreye ulaşmak için alt kısımda bulunan sepeti öne çekebilir ya da çıkarabilirsiniz. Filtreyi çevirerek yerinden sökebilir ve elinizde yıkayabilirsiniz. Bulaşık makinenizin atık filtresini en az üç ayda bir temizlemeniz gerekir. Kuruduktan sonra filtreyi makineye yeniden yerleştirebilirsiniz.

Finish makina temizleyicisi nasıl kullanılır?

KOLAY VE HIZLI KULLANIM Bulaşıkları makinenize yerleştirin ve bulaşık deterjanınızı deterjan haznesine koyun. 2. Makine Temizleyici tableti bulaşık makinenizin içine, alt kısmına koyun. 3. Bulaşık makinenizi çalıştırın.