Motosiklet şasesi nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Motosiklet şasesi nasıl sorgulanır?
  2. Motor hasar kaydı nasıl sorgulanır?
  3. Motosikletlerin şase numarası nerede yazar?
  4. Şase numarasından ne sorgulanır?
  5. 5664 Sorgulama ne kadar?
  6. SBM sorgulama nasıl yapılır?

Motosiklet şasesi nasıl sorgulanır?

Şase numarası ile sorgulama: 'Şaseden hasar sorgulama' için 'HASAR' yazıp boşluk bırakıp 'S' yazıp 'ŞASE NUMARASI' girilir ve 5664'e SMS atılır.

Motor hasar kaydı nasıl sorgulanır?

Hasar Geçmişi Sorgulama Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Motosikletlerin şase numarası nerede yazar?

Motosikletlerin şase numarası nerede yazar? Genellikle sürücü tarafında ön camın sol altında veya yine sürücü tarafı kapısının iç kısmında plakalar ya da etiket üzerine yazılı hâlde bulunan araç şasi numarası, motosikletin farklı noktalarında da yer alabilir.

Şase numarasından ne sorgulanır?

Numaralar alındıktan sonra, aracın hasarları, geçmişi, sigortasının olup olmadığı, yaşı, üretim yılı, üretimi yapan şirket markası hakkında tüm bilgilere şase numarasıyla ulaşılır. Tercih edenler bilgileri almak için SMS başvurusu ile sorgulama yapabilirler.

5664 Sorgulama ne kadar?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

SBM sorgulama nasıl yapılır?

Sigortalılar kusur oranlarını, http://www.sbm.org.tr adresindeki "Hizmetler" Menüsü altında "Kaza Tespit Tutanağı Sorgulama ve İtiraz " adımından öğrenebilirler.