Muhteşem Yüzyıl Gülfem hatunu kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Muhteşem Yüzyıl Gülfem hatunu kim oynuyor?
  2. Muhtesem Yüzyıl Gülnihal kimdir?
  3. Osmanlı Firuze Hatun Kimdir?
  4. Muhteşem Yüzyıl Gülşah kimi öldürdü?
  5. Tarihte Firuze hatun var mı?
  6. Kanuni Sultan Süleyman kim zehirledi?
  7. Sultan suleyman kac yasinda vefat etti?
  8. Muhteşem Yüzyıl Gülşah kaçıncı bölümde öldü?
  9. Gülşah kimi bıçakladı?

Muhteşem Yüzyıl Gülfem hatunu kim oynuyor?

2003 yılında yayınlanan ''Hürrem Sultan'' dizisinde Yasemin Kozanoğlu, 2011 yılında ''Muhteşem Yüzyıl''da Selen Öztürk can verdi Gülfem Hatun'a. Ne zaman doğduğu, nereden geldiği kaydı bulunmuyor. Gülfem, adının anlamı ''gül dudaklı-gül ağızlı'' demektir.

Muhtesem Yüzyıl Gülnihal kimdir?

Gülnihal Hatun (Maria) (Burcu Tuna) — Alexandra henüz Hürrem adını almadan önce onunla arkadaşlık kurmuştur. Haremde Alexandra'nın en yakın arkadaşı olmuş, o sultan olunca da nedimesi olmuştur.

Osmanlı Firuze Hatun Kimdir?

Asıl adı Hümeyra Hatun'dur. Şah Tahmasb ve Firuze Begüm Han tarafından bir casus olarak görevlendirilmiştir. Görevi Topkapı'ya sızıp Sultan Süleyman'ı öldürmektir.

Muhteşem Yüzyıl Gülşah kimi öldürdü?

Gülşah tam Hatice'yi bıçaklayacakken yine Hürrem'in emriyle oraya gelen Nigar, Gülşah'ı durdurmuş ve onu kendi bıçağıyla bıçaklayarak öldürmüştür.

Tarihte Firuze hatun var mı?

*Tarihte Firuze diye bir karakter yok. Böyle bir Kanuni, böyle bir harem, böyle bir Hürrem yok. Osmanlı sarayı bizim bildiğimiz evlerden değil. Sarayda zehirlenerek öldürülen kimse de yok.

Kanuni Sultan Süleyman kim zehirledi?

Hürrem Sultan'a göre Padişahı Pargalı zehirledi.İlerleyen bölümlerde gerçek ortaya çıkacak.Pargalı ise tahkikatı sürdürüyor. Suçlu bulunmazsa Pargalı töhmet altında kalacaktır.

Sultan suleyman kac yasinda vefat etti?

I. Süleyman/Ölüm tarihi

Muhteşem Yüzyıl Gülşah kaçıncı bölümde öldü?

Gülşah'ın Acı Sonu | Muhteşem Yüzyıl 23.

Gülşah kimi bıçakladı?

Gülşah tam Hatice'yi bıçaklayacakken yine Hürrem'in emriyle oraya gelen Nigar, Gülşah'ı durdurmuş ve onu kendi bıçağıyla bıçaklayarak öldürmüştür.