Anaokuluna devlet desteği var mı?

İçindekiler:

  1. Anaokuluna devlet desteği var mı?
  2. Anaokulu yardım parası nasıl alınır?
  3. Özel okul lise teşvik ne kadar?
  4. Anaokulu açmak için ne gerekir?
  5. Özel okul teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak?

Anaokuluna devlet desteği var mı?

Çocuğunuzun okul öncesi dönemdeyse ve özel okula göndermek istiyorsanız 2014-2015 eğitim öğretim döneminden itibaren Milli Eğitim Bakanlığı özel anaokullarına devlet desteği sağlamaktadır.

Anaokulu yardım parası nasıl alınır?

KREŞ YARDIMI BAŞVURUSU 2021 Sigortalı ve tam zamanlı olarak çalışan anneler, kreş yardımı başvurusunda bulunabilir. Başvurusu kabul edilenlere ise para hesaplarına yatmıyor, çocukların gitmiş olduğu kreşlere gönderiliyor. Anneler, e-Devlet sistemi üzerinden Kurumsal Çocuk Bakımı sayfasından başvurularını yapabilirler.

Özel okul lise teşvik ne kadar?

Buna göre ilk ve ortaöğretimde destekten yararlandırılacak öğrenciler için ile lira arasında ödeme yapılacak. Özel mesleki ve teknik liselerde eğitim öğretim gören öğrenciler için ise bölümlerine göre 5 bin ile 8 bin lira arasında destek verilecek.

Anaokulu açmak için ne gerekir?

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Belgeler
  1. Nüfus cüzdanı, pasaport ya da ehliyet,
  2. Adli sicil belgesi,
  3. Öğrenim durumunuzu ibraz etmek için diploma (eğer yurt dışında eğitim aldıysanız ilgili kurumlardan aldığınız denklik belgesini ibraz etmeniz gerekir),
Daha fazla öğe...

Özel okul teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak?

Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin eğitim ve öğretim destek bedeli nasıl ödenecektir? Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin eğitim ve öğretim destek bedeli %35'i Kasım, %35'i Şubat ve %30'u Haziran aylarında olmak üzere öğrenim gördükleri okullarına ödenecektir.