İçindekiler:
- Nöral terapi kimler yapabilir?
- Nöral terapi kortizonlu mu?
- Nöral terapi ne kadar sürer?
- Nöral regülasyon nedir?
- Nörolojik terapi Nedir?
- Nöral işlemler nedir?
- Nöral nedir tıp?
- Nöroterapi hastalığı nedir?
Nöral terapi kimler yapabilir?
Nöral terapi çocuk ve yaşlılar dahil olmak üzere her hastaya uygulanabilir. Hamile ve emziren annelerde uygulanabilir. Tansiyon, şeker, kalp vb. hastalıklar ve hastanın kullandığı ilaçlar tedaviye engel değildir. Anti-koagülan (kan sulandırıcı) ilaç kullananlarda bazı uygulamalarda dikkatli davranılmalıdır.
Nöral terapi kortizonlu mu?
Nöral terapi lokal anestezik madde kullanılarak yapılan düzenleme tedavisidir.
Nöral terapide kesinlikle
kortizonlu ilaçlar kullanılmaz. Amaç çeşitli alanlarda bozulmuş olan yapıların normale döndürülmesidir ve uzun süreli iyileşme sağlanır.
Nöral terapi ne kadar sürer?
Süre ve uygulama sıklığı, hastalığa ve kişiye göre değişiyor. İki uygulama arası en az 3 gün olmalıdır. Toplamda 3 ila 12 seans uygulanabiliyor.
Nöral regülasyon nedir?
Nöralterapi, vücudun kendi otonomik sinir sistemi kullanılarak yapılan bir
regülasyon tedavisi yöntemidir. Sağlıklı bir kişinin vücudu otomatik olarak doğru çalışır. Vücut iç ve dış değişikliklere karşı en kısa zamanda ve en az enerji kullanarak bu düzeni korumaya çalışır biz buna
regülasyon kapasitesi diyoruz.
Nörolojik terapi Nedir?
Nöral
terapi, otonom sinir sisteminin lokal bozukluklarını teşhis ve tedavi eden tıbbi bir yaklaşımdır. Parazit alanları adı verilen rahatsızlık odakları elektrofizyolojik olarak kararsızdır ve otonom sinir sisteminin tepki verdiği anormal
nörolojik sinyaller yayar.
Nöral işlemler nedir?
Nöral terapi bir ağrı tedavisidir. Aynı zamanda, vücuttaki hücreler ve dokular, yani otonom sinir sistemi üzerindeki uyarıcı ve düzenleyici etkisiyle iyileşmeyi sağlayan hastalıkların nedeni için yerel bir enjeksiyon yöntemidir.
Nöral nedir tıp?
Nöralterapi vücutta ağrılı bölgelere lokal anestezik madde uygulanarak yapılan bir iyileştirme tekniğidir. Nöralterapi vücudumuzda çok geniş bir elektriksel ağ yapısında olan otonom yani kontrolü beyin tarafında otomatik olarak yapılan sinir sisteminin uyarılmasını ve regülasyonunu sağlar.
Nöroterapi hastalığı nedir?
Nöral terapi, otonom sinir sisteminin lokal bozukluklarını teşhis ve tedavi eden tıbbi bir yaklaşımdır. Parazit alanları adı verilen rahatsızlık odakları elektrofizyolojik olarak kararsızdır ve otonom sinir sisteminin tepki verdiği anormal nörolojik sinyaller yayar.