ÇiçekSepeti ne kadar komisyon alıyor?

İçindekiler:

  1. ÇiçekSepeti ne kadar komisyon alıyor?
  2. ÇiçekSepeti nasıl açılır?
  3. ÇiçekSepeti kargo kime ait?
  4. Bonny Food ne demek?
  5. ÇiçekSepeti satıcı paneline nasıl girilir?
  6. ÇiçekSepeti satıcı olmak ücretli mi?
  7. Bonnyfood kimdir?
  8. Çiçek Sepeti Bonnyfood nasıl saklanır?
  9. ÇiçekSepeti vergi levhası istiyor mu?
  10. Çiçek Sepeti dükkan nedir?

ÇiçekSepeti ne kadar komisyon alıyor?

ÇiçekSepeti, satıcıların yapmış olduğu satışlardan belli oranlarda komisyon almaktadır. ÇiçekSepeti komisyon oranları kategoriye göre %6 ve arasında değişkenlik göstermektedir. ÇiçekSepeti'nde en düşük komisyon Bilgisayar, Tablet kategorisinden, en yüksek komisyon bedeli ise MP Food kategorisinden alınmaktadır.

ÇiçekSepeti nasıl açılır?

ÇiçekSepeti'nde mağaza açmak için bir şirketiniz olması gerekmektedir. Mağazanızı açmak için öncelikle online başvuru yapmalısınız. Online başvuru sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Burada sizden istenen iletişim bilgilerinizi doldurmanız yeterli olacaktır.

ÇiçekSepeti kargo kime ait?

Çiçeksepeti, online çiçek, hediye ve gurme hediye gönderimi hizmeti veren şirket. 2006 yılında Emre Aydın tarafından kurulmuştur. Türkiye'nin tüm şehirlerine çiçek siparişi verilebilen bir sitedir.

Bonny Food ne demek?

Bonnyfood; çiçek görünümünde olan çok lezzetli yiyeceklerdir. Farklı farklı çok sayıda aranjman ile tasarlanabilirler. Bu aranjmanlar onları daha da güzel bir görselliğe kavuşturur. Hem görüntüleri hem de lezzetleri ile çok cazip, çekici ve enfes hediyelerdir!

ÇiçekSepeti satıcı paneline nasıl girilir?

ÇiçekSepeti Anasayfa>Üye Girişi>Hesabım> Satıcı Sipariş Yönetimi adımlarını takip ederek ÇiçekSepeti satıcı paneline ulaşabilirsiniz. Bu panelden siparişlerinizi yönetebilir, reklam kampanyası oluşturabilir ve mağazanızın finansal bilgilerine ulaşabilirsiniz.

ÇiçekSepeti satıcı olmak ücretli mi?

Markanızı ÇiçekSepeti ile Güçlendirin ! Mağazanızı ücretsiz olarak açarak milyonlarca kullanıcıya ulaşmak yalnızca bir tık uzağınızda… ÇiçekSepeti ailesine katılan üye işyerleri güvenli ve hızlı bir şekilde ürünlerini listeleyerek satışa başlıyor, e-ticaret eğitimleri ve reklam olanakları ile satışlarını arttırıyor.

Bonnyfood kimdir?

Yenilebilen “Lezzet Çiçekleri” satışı yapmak üzere Hamit Kekeç ve Didem Güney Alsoy tarafından kurulan Bonnyfood, faaliyetlerine 2009'un Mart ayında başladı.

Çiçek Sepeti Bonnyfood nasıl saklanır?

Kek- kurabiye buketlerimizin ve çikolatalarımızın etiketi üzerinde belirtilmiş olan T.E.T.T. 'e ( tavsiye edilen tüketim tarihi) kadar, serin, kuru ve güneş almayan bir yerde saklanmalı, ürünlerin ambalajları açıldıktan sonra kısa bir süre içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir.

ÇiçekSepeti vergi levhası istiyor mu?

ÇiçekSepeti satıcısı olmak için vergi levhanızın bulunması ve fatura kesebilme koşullarını sağlıyor olmanız gerekmektedir. Eğer bu koşulları sağlıyorsanız başvuruda bulunabilirsiniz. Satıcı olmak için mutlaka şirketim olması gerekiyor mu?

Çiçek Sepeti dükkan nedir?

Emre Aydın'dan aldığımız bilgiye göre Çiçek Sepeti Dükkanı tüm çiçekçileri hedefleyen bir platform. Site üzerinden çiçek sektörüne malzeme, çiçek, aksesuvar satışı yapılacak. Aynı zamanda Çicek Sepeti Gurme bayileri ve pastaneler için de Gurme ürünlerinin hammadde ve aksesuar satışı yapılacak.