Otobüsüm nerede Konya SMS?

İçindekiler:

  1. Otobüsüm nerede Konya SMS?
  2. Konya hafta sonu toplu taşıma çalışacak mı?
  3. Konya Belediye otobüsleri sabah kaçta başlıyor?
  4. Konya Sosyal Kart Tek seferlik mi?
  5. Konya Real AVM ye hangi Otobüs gider?
  6. Atus numarasi kac?
  7. Konya Cumartesi günü otobüsler çalışıyor mu?
  8. Konya Pazar günü dolmuş var mı?
  9. Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal kart nerede kullanabilirim?
  10. Konya Şehir Hastanesi'ne hangi dolmuş gidiyor?
  11. Atus nasıl kullanılır?
  12. SMS ile Otobüs nerede?
  13. Konya Belediye Otobüsleri hafta sonu çalışıyor mu?
  14. Konya yasaklarda dolmuş var mı?

Otobüsüm nerede Konya SMS?

Akıllı telefonu ya da internet bağlantısı olmayan vatandaşlarımızın da ATUS'tan faydalanmasını sağlayan kısa mesaj hizmeti vatandaşların hizmetine sunuluyor.Atus yazıp boşluk bıraktıktan sonra durak numarasını ekleyerek 5669'a gönderilerek kullanılabilmektedir.

Konya hafta sonu toplu taşıma çalışacak mı?

Konya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uygulanan hafta içi akşam ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması dönemlerinde, Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ve tramvayların seferlerine devam edeceği bildirildi.

Konya Belediye otobüsleri sabah kaçta başlıyor?

Sabah 06.00'dan gece 24.00'a kadar çalışmakta olup, ek olarak gece seferleri de bulunmaktadır. Kampus-Otogar arası gece seferleri 00.40 ile 05.30 saatleri arası hizmet vermektedir. Konya'da hızlı ulaşım sağlayabilmeniz adına tramvay hattını da kullanabilirsiniz.

Konya Sosyal Kart Tek seferlik mi?

Konya ili içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan yardım kartı, tek seferlik ya da sürekli kullanımlı olmak şartıyla 2 farklı şekilde bulunmaktadır.

Konya Real AVM ye hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Konya Real Avm yakınından geçiyor: 52-A, 56-A, 58-A, 98-A.

Atus numarasi kac?

Alo ATUS – 221 66 99.

Konya Cumartesi günü otobüsler çalışıyor mu?

Belediyeden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu ulaşım araçları, Kovid-19 salgını sebebiyle 30 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma döneminde hafta içi ve cumartesi günleri “Cumartesi tarifesi” ile pazar günleri ve bayram günleri ise “Pazar tarifesi” ile ...

Konya Pazar günü dolmuş var mı?

Konya'da dolmuşlar, Pazar günü sefer yapmayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal kart nerede kullanabilirim?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Kart ile ihtiyaç sahipleri anlaşmalı market şubelerinden alışveriş yapabiliyor.

Konya Şehir Hastanesi'ne hangi dolmuş gidiyor?

Yapılan yeni düzenlemeyle toplu ulaşım araçlarıyla Konya Şehir Hastanesi'ne gitmek isteyen vatandaşlar, Saman Pazarı Otobüs Hareket Merkezi'ne geldikten sonra buradan günlük tarifeli 45 adet seferi bulunan 112 No'lu otobüsle hastaneye ulaşabiliyor.

Atus nasıl kullanılır?

Bu servisin kullanımı için; atus yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra durak numaranızı ekleyerek 5669'a göndermeniz yeterli. Kısa bir süre sonra belirttiğiniz duraktan ne kadar süre sonra hangi araçların geçeceği bilgisi kısa mesaj olarak size ulaşıyor.

SMS ile Otobüs nerede?

"EGO SMS".Bir SMS ile otobüsün nerede olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken durak numarasını (DURAK 11532) şeklinde 03 numaralı telefona mesaj atmak!!!

Konya Belediye Otobüsleri hafta sonu çalışıyor mu?

Belediyeden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu ulaşım araçları, Kovid-19 salgını sebebiyle 30 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma döneminde hafta içi ve cumartesi günleri “Cumartesi tarifesi” ile pazar günleri ve bayram günleri ise “Pazar tarifesi” ile ...

Konya yasaklarda dolmuş var mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.