Lokman ada Tribuluslu macun ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Lokman ada Tribuluslu macun ne işe yarar?
  2. Paste Gold Epimedyumlu macun ne işe yarar?
  3. Paste Gold Epimedyumlu macun nasıl kullanılır?
  4. Epimedyumlu macun ne kadar sürede etki eder?

Lokman ada Tribuluslu macun ne işe yarar?

Ürün performans ve enerji arttırmaya yardımcı olur , tansiyon, kalp hastası, kritik hastalıklara sahip olanların ve hamile bayanlar'ın kullanması önerilmez.

Paste Gold Epimedyumlu macun ne işe yarar?

En iyi kuvvet macunu olarak bilinen epimedyumlu macunun en etkili özelliği,erkeklerde tıp dilinde erektil disfonksiyon,halk arasında ise iktidarsızlık olarak bilinen hastalığın anlık çözümü ya da tedavisidir.Bir takım tıp çevreleri epimedyum bitkisinin tedavi amaçlı kullanılabileceğini de söylüyor.

Paste Gold Epimedyumlu macun nasıl kullanılır?

Kullanımı: - Kullanmadan önce mutlaka iyice karıştırınız. - Aktiviteden 20-30 dk öncesinde 1 su bardağı ile 1 çay kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir. (Etki bünyeye göre fark ettiğinden kullanım miktarı deneyiminize göre azaltılabilir ya da arttırılabilir) Kullanımından 30-40 dakika sonra etkisini görmeye başlarsınız.

Epimedyumlu macun ne kadar sürede etki eder?

Ancak epimedyumlu macun kullanan kişilerin söylemlerini baz alarak ortalama süreler verecek olursak; kullanıcıların büyük çoğunluğu macunu yedikten sonra 30 dakika içinde etkisini göstermeye başladığını ve etkisinin 12 saat ile 72 saat arası sürdüğünü belirtiyorlar.