Içdaş ne yapıyor?

İçindekiler:

  1. Içdaş ne yapıyor?
  2. Ayhan Aslan Içdaş kimdir?
  3. Tacettin Aslan nerenin Emniyet Müdürü?
  4. Diyarbakır Emniyet Müdürü kim 2018?

Içdaş ne yapıyor?

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş., Çelikhaneleri, Haddehaneleri, Limanları, Lojistik Firması, Tersaneleri ve Enerji Tesisleri ile firmamız Çanakkale - Biga ve İstanbul Güneşli'de hizmet vermektedir. ... İÇDAŞ, su israfını engellemek için kuru ısı üniteli kapalı devre su soğutma sistemi kurmuştur.

Ayhan Aslan Içdaş kimdir?

Yaklaşık 130 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü şirketlerinden olan İÇDAŞ, üretim kapasitesiyle en büyük özel sektör çelik üreticisi ünvanına sahip. ... Atak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Ayhan Aslan, ayrıca İÇDAŞ'ta İcra Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Tacettin Aslan nerenin Emniyet Müdürü?

tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 2019/320 sayılı karar ile Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atanmış ve 28.09.2019 tarihinde ilimizde göreve başlamıştır. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Tacettin ASLAN, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Diyarbakır Emniyet Müdürü kim 2018?

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İNCİ Doğan İNCİ, aslen Gümüşhaneli olup, tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladıktan sonra; 1985 yılında Polis Koleji'nden, 1989 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle görev hayatına başladı.