İZ TV uyduda var mı?

İçindekiler:

  1. İZ TV uyduda var mı?
  2. İZ TV ne oldu?
  3. İZ TV'yi kim kurdu?
  4. beIN iz nereden izlenir?
  5. Çoşkun Aral Kürt mü?
  6. beIN gurme nasıl izlerim?
  7. Habitat TV nasıl izlenir?
  8. Coşkun Aral kaç yaşında nereli?
  9. beIN gurme kaçıncı kanal?
  10. Dünyanın böreği beIN gurme kim sunuyor?

İZ TV uyduda var mı?

Digiturk 88 no'lu kanaldan yayın yapan Türkiye'nin ilk belge ve bilgi kanalı İZ TV, Mayıs ayından itibaren TURKSAT'tan da izlenebilecek.

İZ TV ne oldu?

İz TV, 2006 yılında yine Coşkun Aral tarafından kurulan Türkiye'nin ilk belgesel kanalı. Kanala Çukurova Grubu'na ait Digitürk'e 2013'te Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulması Aral'ı da bir hayli etkilemiş. Şu anda kendi ajansının TMSF'ye geçtiğini söylüyor. “İz TV'yi aldılar.

İZ TV'yi kim kurdu?

Fotoğrafçı ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral'ın kurduğu 'habitat TV' 'de Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu'da yayın hayatına başladı. Türkiye'nin ilk yerli belgesel kanalı İZ TV'yi kuran ekip, yeni belgesel maceralarını habitat TV'de izleyiciye aktarmayı sürdürecek.

beIN iz nereden izlenir?

beIN İZ'i nasıl izlerim? beIN İZ, DIGITURK 18. ve 182. ve HD 318. kanallardan yayın yapmaktadır. DIGITURK'e üye olmak için; http://www.digiturk.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0212 473 73 73 numaralı telefondan DIGITURK'e ulaşabilirsiniz.

Çoşkun Aral Kürt mü?

Coşkun Aral, tarihinde Siirt'de doğup büyümüştür. Anne tarafı tüccar, hatırı sayılır bir Arap ailesi. Baba tarafı ise 1928'de Atatürk'ün teşvikiyle bölgenin ilk un fabrikasını kurmuş, Siirt eşrafından varlıklı biridir.

beIN gurme nasıl izlerim?

Çoğunlukla Film, Yarışma Programı, Yemek Programı, Belgesel ve Dizi yayınlarına yer vermektedir. Türksat 3A 11180 frekansı üzerinden HD çözünürlüklü yayın yapmaktadır....beIN GURME HD Hakkında Bilgiler.
Kanal:beIN GURME HD
Kanal Telefonu:0(212) 473 73 73
E-Posta Adresi:[email protected]
6 satır daha

Habitat TV nasıl izlenir?

Gezi, müzik, kitap, doğa, yaşam, yoga, başarı öyküleri, teknoloji, bilim ve macera içerikleriyle bugün izleyicisiyle buluşan Habitat TV'yi, Türksat 0 frekansından izleyebilirsiniz. Ayrıca, Türk Telekom'un dijital yayın platformu Tivibu'da 2'nci ve 100'üncü kanallarda izleyebileceksiniz.

Coşkun Aral kaç yaşında nereli?

Coşkun Aral Kimdir ? Coşkun Aral , Siirt doğumlu, uluslararası savaş fotoğrafçısı, gezgin, macera insanı, belgesel yapımcısı. 1974 yılında Basın fotoğrafçılığına başlamıştır. Günaydın ve Gün gazetelerinde çalışmıştır ve kısa sürede kendine has üslubu ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

beIN gurme kaçıncı kanal?

21. kanaldan beIN Gurme'yi izleyebilirsiniz.

Dünyanın böreği beIN gurme kim sunuyor?

Sunucu şefimiz Tolgar Mireli, herkesi, tüm teknik incelikleriyle üst düzey aşçılığın ürünleriyle buluşturacak.