Garanti komisyon ne kadar?

İçindekiler:

  1. Garanti komisyon ne kadar?
  2. Garanti Bankası yatırım hesabı ücretli mi?
  3. Garanti Bankası yatırım hesabı nedir?
  4. Yatırım hesabı açmak ücretli mi?
  5. Garanti hisse sattım paramı ne zaman alırım?

Garanti komisyon ne kadar?

Yurt İçi Hisse Senedi Hacimsel Komisyon Oranları Sözleşmelerde belirtildiği üzere yapılan her işlemde (alım/satım) kurum azami %0,302 (binde 3,2) oranında komisyon tahsilatı yapma hakkında sahiptir. Sabit Komisyon Modeli'nde uygulanan komisyon oranı 0,1880%'dir.

Garanti Bankası yatırım hesabı ücretli mi?

Garanti BBVA Mobil ve İnternet'ten kolayca sözleşmelerinizi onaylayın, hızlıca hisse senedi hesabınızı hesap işletim ücreti olmadan açın!

Garanti Bankası yatırım hesabı nedir?

Yatırım hesabı; bono, hisse senedi ya da benzeri yatırım ürünlerini kullanmak için açılan hesap çeşididir. Bu tarz bir hesap bankaların bağlantılı olduğu yatırım şirketleri tarafından açılabilmekle birlikte herhangi bir kişi de bu tar bir hesap açabilir.

Yatırım hesabı açmak ücretli mi?

Yatırım Hesabı açılışlarında ücret alınır ? ... Yatırım hesabı açılırken, sizin adınıza Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde açılan hesap için oluşan masraflar dahil olmak üzere herhangi bir açılış ücreti veya hesap işletim ücreti alınmamaktadır.

Garanti hisse sattım paramı ne zaman alırım?

Alım-satım işleminizin gerçekleşmesinden iki iş günü sonra para ve hisse senedi transferiniz gerçekleşir (takas). Paranız 2 günlük süre için blokeye alınır; fakat bu sürede paranızı günlük repo veya fonla değerlendirebilirsiniz.