Ya Hafız ne için okunur?

İçindekiler:

  1. Ya Hafız ne için okunur?
  2. Ya Kahhar kimlere okunur?
  3. Ya Kâbıd esması ne için okunur?
  4. Ya Hafız ismi kaç kere çekilir?
  5. Ya hafız ya Muhafız ne demek?
  6. El Kabıd ismi ne için okunur?

Ya Hafız ne için okunur?

İnsanlar hem nefislerini hem de mallarını korumak için “Ya Hafız” ismi şerifini 998 kere zikretmektedir. Maddi ve manevi olarak tüm kötülüklerden korunmak için “Ya Hafız” esması 998 kere okunmaya devam edilmektedir. ... İnsanların ve cinlerin şerrinden korunmak için “Ya-Hafız” esması her gün 10 defa tekrarlanmalıdır.

Ya Kahhar kimlere okunur?

- Zalim kişileri kahretmek veya helak etmek isteyen 306 defa okumalıdır. - Nefsine yenilmek istemeyen kişiler bu ism-i şerifi zikir etmeye devam etmelidir. - Sürekli zikir eden kişiler şevhetten kurtulurlar. - “Ya Kahhâr ism-i şerifini sürekli zikir eden kişiler hırs adı verilen kötü huydan kurtulur.

Ya Kâbıd esması ne için okunur?

- ''Ya Kâbıd'' diyerek 903 kere bu Esma-i şerif okunur ise kişiler zalimin zulmünden kurtulur. ... - Bu isim 903 defa 4 gün boyunca aralıksız olarak ''Ya Kâbıd'' diye çekmeye devam edilir ise Allah o kişi düşmanın şerrinden korur ve o kişiyi refaha kavuşturur.

Ya Hafız ismi kaç kere çekilir?

İnsanlar hem nefislerini hem de mallarını korumak için “Ya Hafızismi şerifini 998 kere zikretmektedir. Maddi ve manevi olarak tüm kötülüklerden korunmak için “Ya Hafız” esması 998 kere okunmaya devam edilmektedir.

Ya hafız ya Muhafız ne demek?

Allah'ın 99 isminden biri olan El-Hafiz, hifz fiilinden türetilmiştir. Hifz, korumak, gözetmek, yardım etmek anlamına gelirken Hafiz de koruyan, zarar görmesine mani olan demektir.

El Kabıd ismi ne için okunur?

Esmaül Hüsna'da ye alan El-Kabid ismi dilediğinin rızkını kesen, muhtaç ve aciz bırakan demektir.