Kova burcu erkeği cinsellikte hangi burçla anlaşır?

İçindekiler:

  1. Kova burcu erkeği cinsellikte hangi burçla anlaşır?
  2. Boğa erkeği hangi burçla aşk yaşamalı?
  3. Boğa erkeği neye aşık olur?
  4. Boğa burcu erkeği nasıl tahrik edilir?
  5. Boğa burcu nelerden hoşlanır?
  6. 2020 yılında Boğa burcunu ne bekliyor?
  7. Boğa burcu ne zaman mutlu olacak?
  8. 2021 yılında hangi burçların kaderi değişecek?
  9. Yay burcu 2021 de neler bekliyor?

Kova burcu erkeği cinsellikte hangi burçla anlaşır?

Kova insanları için cinsellik bir oyundur. Romantizmden çok tutkulu bir zevkin peşindedirler. Kova burçlarında için söz konusu seks olunca, alenen göstermeler de, partnerleriyle uyum yakaladıklarında tutkulu ve yaratıcılar. İdeal partnerleri ise; İkizler, Kova, Yay ve Başak burçlarıdır.

Boğa erkeği hangi burçla aşk yaşamalı?

Hayatı coşkuyla karşılayacak bir aşkın özlemini çeken Boğalar için en ideal partner Oğlak, Terazi ve Aslan burçlarından çıkar. İkizler, Yay ve Kova'yla ise aşkta hiç uyuşamazlar.

Boğa erkeği neye aşık olur?

- İştahlı ve yemek yemeği seven boğa burcu erkekleri güzel ve zarif sofralardan hoşlanırlar. - Boğa burcu erkekleri kendisi ile ilgilenen ve modayı takip eden kadınlardan hoşlanırlar. Toplum içerisinde güzel hareket eden, çevresi olan ve iletişimi güçlü olan kadınlar her zaman ilgisini çeker.

Boğa burcu erkeği nasıl tahrik edilir?

Boğa erkekleri her türlü cinsel fanteziden hoşlanır. Ancak klasik fanteziler onların daha çok hoşlarına gider. Dantelli ve siyah iç çamaşırı giyerek onları tahrik edebilirsiniz. Ayrıca ona için seksi iç çamaşırları alıp sürpriz ortamlar yaratabilirsiniz.

Boğa burcu nelerden hoşlanır?

Boğa burcunun en sevdiği şeylerden biri yeme içme faaliyetleri. Sanata oldukça meraklı olan boğa burçları birden fazla sanat dalına ilgi duyabilir. Boğa burcu sevdikleri listesinde bir başka madde ise romantizm! Boğa burcu hem romantizm yaşamayı hem de yaşatmayı oldukça sever.

2020 yılında Boğa burcunu ne bekliyor?

2020 yılında hem sosyal hem de aşk ilişkileriniz çok iyi ilerleyecek. Temmuza kadar birçok Boğa burcu aşk, iş, sosyallik ve çocukları ile ilgili çok iyi bir dönemden geçecek. Disipline eden Satürn küçük ilişkilerinizi testten geçirecek. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirerek önemli kararlar vereceksiniz.

Boğa burcu ne zaman mutlu olacak?

23 Nisan – 11 Haziran arasında çok daha cesur davranabilirsiniz. Ayrıca 14 Mayıs – 28 Temmuz arasında yeni haberler, eğitimle, uzaklarla ilgili gelişmeler sizi çok daha mutlu edebilir. 15 Eylül – 30 Ekim arasında ise bazı bitişler ve yeni başlangıçlar söz konusu.

2021 yılında hangi burçların kaderi değişecek?

2021 yılının en şanslı burcu Kova burcu Jüpiter ve Satürn nün bu yıl kova burcuna geçmesiyle başlayacak olan dönem onların hayat içerisinde gelişme göstermelerine yardımcı olacaktır.

Yay burcu 2021 de neler bekliyor?

2021 yeni başlangıçlarla etkisini gösteriyor. Yıl boyunca Jüpiter ve Satürn'ün Kova burcundaki seyahati, size yenilikler, gelişimler ve planlarınızı gerçekleştirme konusunda yardımlar sunacaktır. Çevrenizden destek alacaksınız.