Eyüp Üsküdar Vapuru saat kaçta?

İçindekiler:

  1. Eyüp Üsküdar Vapuru saat kaçta?
  2. Eyüpten Üsküdara vapur var mı?
  3. Eyüp Sultana vapurla nasıl gidilir?
  4. Eyüp Sultan'dan üsküdara nasıl gidilir?
  5. Eminönünden Eyupe hangi Otobüs gider?

Eyüp Üsküdar Vapuru saat kaçta?

HALIÇ HATTI vapur hattı (Eyüp‎→Üsküdar (Şehir Hatları)), Eyüp konumundan başlayıp Üsküdar (Şehir Hatları) konumuna gidene kadar 9 duraktan geçiyor. HALIÇ HATTI vapur hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:30'da çalışmaya başlıyor ve 19:45'da bitiyor.

Eyüpten Üsküdara vapur var mı?

İstanbul'da Şehir Hatları vapurları Haliç boyunca Eyüp ile Üsküdar arasında seyahat etmek isteyenler için ulaşım imkanı sağlar. ... Seferler karşılıklı olarak yapıldığı için aynı zamanda tersi istikametlerde de seyahat edebilirsiniz.

Eyüp Sultana vapurla nasıl gidilir?

Kadıköy'den Kadıköy-Kartal metrosyula Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilrsiniz.

Eyüp Sultan'dan üsküdara nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Eminönünden Eyupe hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Eminönü - Eyüp Otobüsü yakınından geçiyor: 37M, 37T, 39D, 48A, 55B, 55Y, 94Y.