Satır numarası nasıl verilir?

İçindekiler:

  1. Satır numarası nasıl verilir?
  2. Word numaralandırma nasıl yapılır?
  3. Word içindekiler nasıl eklenir?
  4. Ekle sekmesi ile Word belgesine hangisi eklenir?
  5. Alt ve üst karakterler nasıl yazılır?
  6. Alt simge Üst simge nedir?
  7. Küçük 1 nasıl yapılır?
  8. Bilgisayarda alt sayı nasıl yazılır?

Satır numarası nasıl verilir?

Bölüme veya birden çok bölüme satır numaraları ekleme Satır Numaralandırma Seçenekleri'ni ve ardından Düzen sekmesini tıklatın. Uygula listesinde Seçili bölümlere öğesini tıklatın. Satır Numaraları'nı tıklatın. Satır numaraları ekle onay kutusunu seçin ve sonra istediğiniz seçenekleri belirtin.

Word numaralandırma nasıl yapılır?

Ekle sekmesinde, Sayfa Numarası simgesine tıklayın ve ardından Sayfa Numarası'na tıklayın. Bir konum seçin ve sonra bir hizalama stili seçin. Word belirtilen başlık sayfaları dışında her sayfayı otomatik olarak numaralandırılır.

Word içindekiler nasıl eklenir?

İçindekiler tablosunu eklemek istediğiniz yerin yakınını (çoğunlukla belgenin başı) tıklatın. Başvurular > İçindekiler Tablosu'na tıklayın ve sonra da listeden bir Otomatik İçindekiler Tablosu'nu seçin.

Ekle sekmesi ile Word belgesine hangisi eklenir?

EKLE SEKMESİ - MİCROSOFT WORD. Ekle sekmesini tıkladığımızda karşımıza böyle bir sayfa açılır.Belgeye tablo, çizim, bağlantı, simge gibi nesneler eklemek için ekle sekmesi altındaki şeritte bulunan düğmeler kullanılır.

Alt ve üst karakterler nasıl yazılır?

Üst simge için Ctrl, Shift ve Artı işareti (+) tuşlarına aynı anda basın. Alt simge için Ctrl ve Eşittir işareti (=) tuşlarına aynı anda basın.

Alt simge Üst simge nedir?

Üst simge veya alt simge, normal yazıdan daha küçük olan ve yazının biraz üstüne (üst simge) veya biraz altına (alt simge) yerleştirilen bir sayı, şekil, simge veya göstergedir.

Küçük 1 nasıl yapılır?

Boşluk tuşunun solundaki "Alt" tuşuna basılı tutarak sağdaki NumberPad rakam tuşlarında 0185 yazarsanız tuşları bıraktığınızda ¹ harfi, 0178 yazarsanız tuşları bıraktığınızda ² işareti, 0179 yazarsanız tuşları bıraktığınız ³ işareti çıkar.

Bilgisayarda alt sayı nasıl yazılır?

Klavye kısayollarını kullanarak üst simge veya alt simge metin veya sayı oluşturma

  1. İstediğiniz metni veya sayıyı seçin.
  2. Üst simge için Ctrl, Shift ve Artı işareti (+) tuşlarına aynı anda basın. Alt simge için Ctrl ve Eşittir işareti (=) tuşlarına aynı anda basın. (Shift tuşuna basmayın.)