Sabancı Üni kaç TL?

İçindekiler:

  1. Sabancı Üni kaç TL?
  2. Sabancı Üniversitesi Burs ne kadar?
  3. Koç Üni kaç TL?
  4. Işletme ve yönetim bilimleri fakültesi mezunu ne iş yapar?

Sabancı Üni kaç TL?

Sabancı Üniversitesi'nde eğitim-öğretim ücretlidir. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında öğrenim ücreti KDV hariç 120.500 TL'dir.

Sabancı Üniversitesi Burs ne kadar?

Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi veya Yönetim Bilimleri Fakültesi lisans programlarına yerleşen Tam Burslu (0 öğrenim ücreti muafiyeti) öğrenciler arasından, başarılı ve ihtiyaç sahibi 5 öğrenciye Mehmet Zorlu Vakfı tarafından; başarı durumunun devam etmesine bağlı olarak normal öğrenim ...

Koç Üni kaç TL?

Koç Üniversitesi'nde eğitim-öğretim ücrete tabidir. 2021-2022 ders yılında yerleştirilen öğrenciler için eğitim-öğretim ücreti Tıp Fakültesi dışındaki programlar için KDV dâhil 136.500 TL'dir; Tıp Fakültesi için KDV dâhil 187.700 TL'dir, Yabancı Dil Hazırlık Programı ücreti tüm bölümler için KDV dâhil 136.500 TL'dir.

Işletme ve yönetim bilimleri fakültesi mezunu ne iş yapar?

İşletme yönetimi önlisans programını başarıyla bitirmiş olan mezunlar kişiler, birçok kurum içerisinde pazarlama, insan kaynakları, finans, alım-satım gibi alanlarda kendilerine yer bulabilirler. Mezun bireylerin gerekli yeterlilikleri karşılamaları halinde akademisyenlik de yapabilmektedirler.