Iski abone numarası nedir?

İçindekiler:

  1. Iski abone numarası nedir?
  2. İSKİ su faturası nasıl hesaplanır?
  3. İSKİ fatura durum 35 ne demek?
  4. Su faturaları neden yüksek geldi?

Iski abone numarası nedir?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

İSKİ su faturası nasıl hesaplanır?

İski Örnek Su Faturası Hesaplaması Tüketicimiz İstanbul ilinde o ay 10 m3 su tüketmiştir. İski'nin aylık tüketim faturası hesaplanırken o aya ait su birim fiyatı baz alınmıştır. Nitekim o ay 10 m3'e kadar su birim fiyatı 4.58 TL dir. Toplam ödenecek su faturası miktarı böylece; 48 + 4.8 + 5 TL + 4 = 61,7 TL olacaktır.

İSKİ fatura durum 35 ne demek?

5)Kartlı Sayaç Hesaplaşma Faturası: Ön ödemeli sayaç sitemine geçen mevcut müşterilere on-line olarak ''35-Kartlı Sayaç Tak '' işemri oluşturulmaktadır.Bu işemri üzerine sökülen sayaç ve takılan sayaç bilgisi alınmaktadır.İşemri cevap kodu olumlu girilerek sökülen sayaçtaki işarete göre yapılan tahakkuktur.

Su faturaları neden yüksek geldi?

Su tesisatında kaçak varsa faturanızın yüksek gelmesine sebep olabilir. Su saatiniz dönüyor ise su tesisatlarında kaçak var yada su sayacınız arızalı demektir. ... Eğer su tesisatında kaçak olduğunu düşünüyorsanız daha fazla vakit kaybetmeyin, kaybedilen her vakit su faturanızın yüksek gelmesine sebep olacaktır.