Vom lol ne demek?

İçindekiler:

  1. Vom lol ne demek?
  2. Lol oldum ne demek?
  3. LOL Nedir ve Nasıl Oynanır?
  4. THO ne anlama gelir?
  5. LoL ne zaman kullanılır?
  6. LoL insan ne demek?
  7. Lol yabancı dilde ne demek?
  8. LoL oyunu nasıl oynanıyor?
  9. THO ne icin kullanilir?
  10. THO ingilizcede neyin kısaltması?
  11. Lol ne demek tir?
  12. Stan yemek ne demek?
  13. CS GO Lmao ne demek?

Vom lol ne demek?

İngilizce “Laughing Out Loud” benzetmesinin ilk harflerinden oluşur; tam anlamı 'Sesli gülmek', bizdeki anlam karşılığı 'Sesli güldüm'dür.

Lol oldum ne demek?

çok sevdiğim bir kibarca "ayar oldum" deme kalıbıdır.. özellikle kibarca öfkelenirken ve küfür edilebilecek bir ortam da yoksa, "tilt oldum" şu yapılan işe baksana denilerek, naifçe küfredilir.. sevdiğim bir kalıptır, tilt demek zaten, kabaca ayarın düzenin bozulması anlamına gelmektedir.

LOL Nedir ve Nasıl Oynanır?

League of Legends, beş güçlü şampiyondan oluşan iki takımın birbirlerinin üslerini yok etmeye çalıştığı takım çalışmasına yönelik bir strateji oyunudur. 140'dan fazla şampiyonun arasından seçimini yaparak zafere giden yolda destansı oyunlar yap, rakibini katlet ve kuleleri yık.

THO ne anlama gelir?

İngilizce metinlerde sıklıkla karşımıza çıkan ''tho'' kelimesi bir edattır. Tek başına kullanıldığında bir anlama gelmeyen tho, genellikle cümlelerin başında yer alır. İhtimal ve şart bildiren cümlelerde kullanılan sözcüğün ilk anlamı ''eğer''dir.

LoL ne zaman kullanılır?

Yüksek sesle gülmek, sesli gülmek manalarına gelen "lol" kısaltması daha çok sosyal medyada, online oyunlarda chat kısımlarında vb. yerlerde kullanılmaktadır.

LoL insan ne demek?

Sık sık karşılaşma olasılığınızın olduğu bu kısaltmanın uzun hali “Laughing out loud” yani “Sesli gülüyorum”. Bu kısaltma bir bakıma mesajlaşmada veya internette yazılı gördüğünüz esprilere karşılık olarak kahkaha yerine geçiyor diyebiliriz. Yani lol sözcüğünün gördüğünüz yerde kişi olaya gülmüştür.

Lol yabancı dilde ne demek?

LoL'ün açılımı "Laugh Out Loud" demektir. Türkçe karşılığı ise "Yüksek sesle gülmek" anlamına gelmektedir. "Çok komik" manası da taşıyan bu ifade dediğimiz gibi genellikle sosyal medyada kullanılıyor.

LoL oyunu nasıl oynanıyor?

Genel anlamda oyunda beş kişiden oluşmakta olan iki ayrı grup bulunmakta ve karşıt stratejiler izlenmektedir. Bu beşer kişilik iki grup, üç ayrı koridor içeren bir harita üzerinde birbirleriyle kule yıkma mücadelesi vermektedirler. Bu oyun düzeni, Sihirdar Vadisi üzerinde yapılan mücadeleyi tasvir etmektedir.

THO ne icin kullanilir?

İngilizce metinlerde sıklıkla karşımıza çıkan ''tho'' kelimesi bir edattır. ... İhtimal ve şart bildiren cümlelerde kullanılan sözcüğün ilk anlamı ''eğer''dir.

THO ingilizcede neyin kısaltması?

though kelimesinin kısaltılmışı. günlük hayatta çok kullanırlar. dou diye okunur.

Lol ne demek tir?

Sık sık karşılaşma olasılığınızın olduğu bu kısaltmanın uzun hali “Laughing out loud” yani “Sesli gülüyorum”. Bu kısaltma bir bakıma mesajlaşmada veya internette yazılı gördüğünüz esprilere karşılık olarak kahkaha yerine geçiyor diyebiliriz. Yani lol sözcüğünün gördüğünüz yerde kişi olaya gülmüştür.

Stan yemek ne demek?

11. Stan. ... 'Tacizci, takipçi' anlamına gelen stalker kelimesiyle 'hayran' anlamına gelen fan'in birleşimi olan stan; birine saplantılı şekilde hayran olmak, takdir etmek anlamında kullanılıyor. Bizdeki kral tabiri gibi bir şey.

CS GO Lmao ne demek?

Lmao kelimesinin uzun hali, 'Laughing my as off' biçiminde ifade edilir. Bu ifadesi ile beraber özellikle sosyal medyada çok fazla kullanılan bir kısaltma olarak öne çıkıyor.