Ankara Ihlamur Kasrı kimin?

İçindekiler:

  1. Ankara Ihlamur Kasrı kimin?
  2. Ihlamur Kasrı kaç para?
  3. Ihlamur Kasrı Beşiktaş nasıl gidilir?
  4. Ihlamur Kasri hangi semtte?
  5. Ihlamur Kasrına Ne zaman gidilir?

Ankara Ihlamur Kasrı kimin?

Ihlamur Kasrı'nın sahibi Veysi Ayhan'ın Hürriyet'te yaptığı açıklama şöyle: “Ihlamur Kasrı 15 bin metrekare bir alana kurulu. Konser, çalıştay, kongre, yemek, düğün, mevlit gibi davetlerde kullanılıyor.

Ihlamur Kasrı kaç para?

Ihlamur Kasrı Giriş Ücreti Özellikle eğer Ihlamur Kasrı'nı ziyaret etmek istiyorsanız 20 TL gibi bir giriş ücreti bulunmaktadır. Ayrıca indirimli fiyat üzerinden 10 TL değerindeki miktar ile ziyaret etmeniz mümkün.

Ihlamur Kasrı Beşiktaş nasıl gidilir?

Kabataş-bostancı İDO hatlarını kullanarak da buraya gelebilirsiniz. Buna ek olarak Tramvay kullanacaksanız Fındıklı durağından inmeniz gerekmektedir. Hususi araç ile Gidecekler; Beşiktaş'a gelmeleri gerekmektedir. Ihlamur Kasrı Beşiktaş ve Nişantaşı arasında yer almaktadır.

Ihlamur Kasri hangi semtte?

Maiyet Köşkü ise sultanın maiyeti ve haremi için kullanılmıştır. Osmanlı döneminde bölgede sultanın av partileri düzenlediği de bilinmektedir. Ihlamur Kasrı olarak bilinen asıl yapı Merasim Köşkü'dür. Ihlamur Kasrı, İstanbul'un en gözde ilçesi Beşiktaş'ta yer almaktadır.

Ihlamur Kasrına Ne zaman gidilir?

Ziyaret Saatleri. Pazartesi günleri ziyarete kapalıdır. Ihlamur Kasrı 09:00-17:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.Detaylı bilgi ve iletişim için 0212 259 – 119 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.