Honda NSX kaç TL?

İçindekiler:

  1. Honda NSX kaç TL?
  2. Honda NSX türkiyede kaç tane var?
  3. Honda NSX kaç beygir?
  4. Honda NSX elektrikli mi?
  5. Acura NSX kaç basıyor?
  6. Türkiyede Nsx var mı?
  7. Honda NSX 1990 kaç beygir?
  8. Nsx kaç motor?

Honda NSX kaç TL?

Honda'nın efsane arabası NSX, Türkiye'de satışa sunuldu. Türkiye, NSX'in Avrupa piyasasında da satışa sunulduğunda başarı gösteren 5 ülkeden biri oldu. 500 bin euroluk (2 milyon lira) fiyat etiketine sahip olan aracı 3 şanslı müşteri satın alabilecek.

Honda NSX türkiyede kaç tane var?

Japon üretici Honda'nın efsanevi süper spor Otomobili Türkiye yollarına çıktı. Ülkemizde sadece 3 tane satılacak olan süper sporcunun fiyatı da özellikleri gibi dudak uçuklatıyor. Tam 500 bin Euro. Ancak bu parayı ödeyebilen şanslı sürücüler, dünyanın en güçlü ve özel süper otomobillerinden birine sahip oluyor.

Honda NSX kaç beygir?

Honda NSX -R Motor teknik özellikler
Sıkıştırma Oranı :10.20
Maksimum beygir gücü :2 bhp or 2 rpm
Maksimum tork :304. lb.ft @ 7300 rpm
Çekiş :RWD
26 satır daha

Honda NSX elektrikli mi?

Bu gücü, ikiz turboşarjlı 3.5 litre hacminde V-6 ve üç adet elektrikli motordan elde ediyor. ... Üç adet elektrikli motordan biri, arka tekerleklere güç sağlarken, diğer ikisi ön tekerleklere güç aktarıyor. Böylece Honda NSX dört tekerden çekiş sistemine sahip oluyor.

Acura NSX kaç basıyor?

NSX'in güç ünitesi sistemi, çift turbolu 3.5 litrelik V6 motor ile 3 - evet 3, yazıyla üç - elektrik motorunun birleşiminden oluşuyor. Benzinli motor tek başına 5 Nm üretebiliyorken elektrik motorlardan bir tanesi ekstra Nm sağlıyor.

Türkiyede Nsx var mı?

Spor otomobil tecrübesini geleceğin teknolojisiyle bir araya getiren Yeni Honda NSX, İntercity İstanbul Park Yarış Pisti'nde düzenlenen basın ve VIP sürüş etkinliği sonrasında Türkiye'de satışa sunuldu.

Honda NSX 1990 kaç beygir?

Bu motor 270 beygir güç ile 285 Nm tork üretiyordu ve arka koltukların arkasında yer aldığı için araç ortadan motorlu araç kategorisine girmişti. Aracın güç aktarımı da arka tekerleklere 6 ileri manuel bir şanzıman aracılığıyla yapılıyordu.

Nsx kaç motor?

Honda NSX (Kuzey Amerika'da Acura NSX), Honda tarafından üretilen ortadan motorlu spor otomobildir....
Honda NSX
Motor3.2 Litre DOHC VTEC (1. Nesil)
Şanzıman6 Vites Manual (1. Nesil) 9 Vites Otomatik (2. Nesil)
11 satır daha